ARKADASLAR BAKTİMKİ BUTUN TURK SERVERLARI FUN SERVER GENELDE BEN İSTİYORUMKİ GLOBAL GİBİ Bİ SERVERİMİZ OLSUN!!!
EXP 100 SEASON 3 Bİ SERVER ACSAK RES ATINCA POİNTLER SİLİNİP 300 POİNT GELSE BB OFF OLSA SPOTLAR GENELDE DAGINIK OLSA BİRAZ ZOR OLSA NASİL OLUR YORUMLARINIZI BEKLİORUM YETERLİ DESTEK OLURSA SERVERİ ACACAGİZ?? TALEP OLURSA COK CAZİP PREMİNYUM KOYACAGİZ UZUN SURELİ BİR SERVER ACACAGİZ HİC RES GELMİCEK!!! DESTEK VERENLER OYNARIM DİYENLER YORUM YAZARSA SEVİRİNİM!!!
EXP YORUMLARINIZIDA BEKLİYORUM KAC OLSUN MESELA ZOR OLSN BİRAZ!!
GLOBAL GİBİ RES SİSTEMİ DEGİL LVL SİSTEMİ GİBİ OLSUN MİLLET KOLAYA ALISMIS GİDİO BEN Bİ ZEVK ALAMİOM BU FUN SERVERLARDAN 2 AY KASİOSUN RES ATILIO KAYBOLUO EMEGİN!!!
BİZ FUN SERVER ACIYORUZ ADAMLAR DİO EXP DUSUK OLSA GELİRİZ?? BENDE HANGİSİ FAZLA BASCAK ONU MERAK EDİYORUM YORUM PLS :D
Exp: 25 OLsun. Episode2 Olsun.
SÜPER OLUR
Arkadaşım Dediğin Çok Zor bişey..Çok oldu böyle şeyler ama .. olmuyor .
Ewet 100x li server açın zor olsn ama uzun süreli olacagi garanti verebiliyomusun?
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
Haklısın kardes cok zor bisi ama imkansiz degil! Sizin gibi akli basinda bilgili kisiler toplansak guzel seyler yapabiliriz lvl sistemli turk serveri acan kimse goremedim ben! alt yapı elımızde mevcut bize kalan ayarlamak sadece bu! gerekli olan sadece ayarlar! spot sistemi shop sistemi drop ayarları vs expde var tabi! bunlarin birbiriyle uyum icerisinde olmasi lazim toplanip bi server acamzmiyiz destek vercek yokmu?
Serveri biz acabiliriz ama dedigim gibi spot shop drop ayarlari lazim!! yardımcı olabilecek varsa hacks@hotmail.de ekleyin konusalım!
quote:
Orjinalden alıntı: Constantine!
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
Haklısın kardes cok zor bisi ama imkansiz degil! Sizin gibi akli basinda bilgili kisiler toplansak guzel seyler yapabiliriz lvl sistemli turk serveri acan kimse goremedim ben! alt yapı elımızde mevcut bize kalan ayarlamak sadece bu! gerekli olan sadece ayarlar! spot sistemi shop sistemi drop ayarları vs expde var tabi! bunlarin birbiriyle uyum icerisinde olmasi lazim toplanip bi server acamzmiyiz destek vercek yokmu?
Kirala bi Dedicated makina..girip kuruyum ne istiyorsan ama masraflar senden
Kiralamaya gerek yok suan emre abinin makinasi musayit o online olunca onunla konusayım Serveri degistirelim guzel bi server yapalım ok? hacks@hotmail.de soul eklermisin sakıncası yoksa? forumu mesgul etmeyelim!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme