Şimdi Ara

Herkes beklediğinin çok aşağısında net yapmış, 2015 te bile bu kadar yoktu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin hedef tm ilk 1 k mıydı öyle hatırlıyorum nasıl geçti sınavınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonuç olarak buradan şu anlaşılıyor. Bu gelecek açık uçlu sorularla falan eleme düzeyi iyice artacak, eğer ygs sıralamaları beklediğiniz gibi iyi gelirse lys için canınızı dişinize takmanız gerekebilir. Ben türkçe sosyal ve feni o kadar zorlayıcı bulmadım. Sosyaldeki saat sorusu da çok hoştu bence mantığa dayanan bir soru. Ama matematik ciddi anlamda inanılmaz zor geldi zaten 18 tane falan işaretledim süre yetmiyor diye. Moral bozmayın dh da bile yüksek bekleyen kişi sayısı azsa, sıralamalar tatmin edici gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

forumda endemik ve apoteli 7 lere kasinti bosuna cozmeyin apotemi 15li mat denemesine bosuna para verdim gibi laflar donuyodu noldu onlar?

Problemleri direk endemik 7 liden almışlar gibi valla :D
    Geometrisi de zaferden :D
  • Evet arkadaşlar ben de batırdım tertemiz lütfen bir tahmin yapın siralama için normalde 130+ idim bu arada Misha kardeşim seni anlayabiliyorum

Netler

31-7

15

21-7

31-5

Bu en kötü durum

32-6

15

25-3

32-4

Bu da en iyisi sanırım ama yine de emin değilim ikisi için de bir tahmin yapar misiniz

• Haklısın bu konuda. Ama kendime göre değerlendiriyorum. Uzun paragraflar hep kolay gelir bana. Bu sefer çok çelişkili seçenekler vardı. Ve dediğim gibi 20dk kala başladığım için çok ta objektif yorum yapamayabilirim.
  • 120-135 arasındaydım son denemem 134 dü sınavda 120 yaptım. Mat neysede türkçe ve fendeki yanlışlarım üzdü. 50 dkda sos+feni yetiştirmekten olsa gerek...
  • Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    hocam ben tmler gelin netlerimizi karşılaştıralım isimli başlığı açan elemanım , yan hesabım o .

ilk sen atmıştın hatta yorumu 28 mat iyi bence diye , hatırlamışsındır .

ilk 1 k hayal oldu yani
  • 134 işaretlediğim max soru denemelerde
    Ygs netim 70
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Tm3 1k hala rahat olabilir düşüncesindeyim. Tm 1 belki olmayabilir ama tm 3 1k gelir rahat sıkıntı yapmayın 28 mat 21 fen gayet iyi. Benim de fen 24 ama mat 21 işte :D sosyalden de patladık 34 6. Ankara hukuktu hedef akdeniz falan düşünüyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: misha_

Haklısın bu konuda. Ama kendime göre değerlendiriyorum. Uzun paragraflar hep kolay gelir bana. Bu sefer çok çelişkili seçenekler vardı. Ve dediğim gibi 20dk kala başladığım için çok ta objektif yorum yapamayabilirim.

Hocam türkçede 2 şık arasında kaldığım soru sayısıni hatırlamıyorum.

• Benim rahat 7-8 vardı
  • Arkadaşlar bişeyi unutuyonuz sınav 2015 şartlarına göre zordu ama 2017 şartlarına göre okadar değil piyasada bir sürü kaliteli yayın çıktı 2015 ten sonra daha sonra temel liseler filan bunlar başarıyı etkiler baya ben 2014 gibi gelir diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gugklusaat

Arkadaşlar bişeyi unutuyonuz sınav 2015 şartlarına göre zordu ama 2017 şartlarına göre okadar değil piyasada bir sürü kaliteli yayın çıktı 2015 ten sonra daha sonra temel liseler filan bunlar başarıyı etkiler baya ben 2014 gibi gelir diyorum

Benim çözdüğüm yayınlardan mı bilmiyorum ama sorular yepyeniydi bence
  • sizler için üzülüyorum gerçekten bir abiniz (21 yaşındayım) kardeşiniz olarak emeklerinizin çöpe gittiğini görmek beni derinden üzüyor böyle sistem olmaz olsun be

not ben mi:2 yıllığa gideceğim.
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    onu alma bunu alma diyenler dikkatli konuşmalı insanlar yanlış yönleniyor forum sayesinde apotemi ile tanıştım
    apotemi mat 15 li ve 7 li deneme seti çözdüm iyiki de çözdüm Herkes beklediğinin çok aşağısında net yapmış, 2015 te bile bu kadar yoktu.4 ten sonrayı çözmeyin diyenlere 6.denemedeki küme sorusuna bakın
  • Bi ben mi standartlarımın üstüne çıktım? Artık troll müyüm diye kendimden şüphe etmeye başladım.

• 2016 ygs yığılmada nasıl sasirdiysak bu senede ki yigilmalara sasiricaz emin olun gençler

• 2015den zordu falan demeyin ya. 15' in size kolay gelmesinin sebebi 15' tarzı sorular artık her kitapta her denemede var. 15 ygsde çağ değiştirdi.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Nasil olsa gecen sene kolaydi vidi vidi
    Bunlar da cikmaz
    3-4-5 abartiyor yheaaa

Sene boyunca duydugum sozler
    Ve Bakiniz OSYM 345in GEOSUNA COK BENZER SORDU
  • La konuyu nasıl upladın kör oldum göremiyorum bu arada mutlu oldum hafiften saat başı farklı konularla her türlü duyguyu yaşıyoruz şükür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.