Şimdi Ara

Hergün sabahlayanlar nasil sabahliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne içiyonuz felan hiç mi uykunuz gelmiyor caniniz sıkılmıyor geceleri

• Gunduz uyuduklari icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 den 11 e kadar uyuyorum

• Haxball

• Valla Ts3 Kullanan bir takımınız olunca sabaha kadar hiç sıkınılmıyor sabah 6 yatarim öğleyin 2 de kalkarım içecek almıyorum
  • Gece 2 3 gibi kalkıyorum bazen 4 öğlen 1 yada 2 de uyanıyorum tekrar geceye kadar bilgisayardayım
  • Kafana bişey takılırsa istesende uyuyamıyorsun zaten.Normal sabahlamak için sabahlarken yanında bolca kahve,ice tea veya kola bulunsun uyumamanı sağlar ama kolayı pek tavsiye etmiyorum.Son olarak uykun geldiği zaman yüzünü yıka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Hergün sabahlayanlar nasil sabahliyor ?
  • Eğer gündüz yatarsan yemin ediyorum gece hiç uyumazsın. Bazen uyumak istiyorum gündüzleri kendimi zor tutuyorum, biliyorum çünkü geceleri uyumak istemeyeceğimi.
  • 4-5 gibi yatıyorum 11-12 gibi kalkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ağustos 2013; 1:38:14 >
  • birisi beyle.jpg koysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi_İnsan -- 14 Ağustos 2013; 2:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _otay_

birisi beyle.jpg koysun

Beyle.jpg

• ben 7 8 gibi yatıyodum bi ara kalktığımda akşam üstü 5 filan oluyodu son hemen hava kararmaya başlıyodu yemek yiyon filan alacakaranlık insan bi acayip oluyo sonra yine gece
  • sabaha kadar oturuyorum sabah babamla kahvaltı ediyorum 9-10 gibi sporumu tamamlayıp kafayı vuruyorum öğlen pek gezmem aksam üstü 6 gibi kalkıp bir yemek sonra gez babam gez öyle işte

Edit : Bünye alışmış he gece ne yapıyorsun dersen film dizi izliyorum , kitap okuyorum , konu okuyorum , oyun oynuyorum felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 14 Ağustos 2013; 2:01:46 >
  • 3-4 gibi yatıyorum 2-3 gibi kalkıyorum
  • Ev panjurlu çekiyorum panjuru güneş gelmiyor sabah akşam istediğim vakit uyuyabiliyorum

• Sabah 5'te yatıp akşam 5'te kalkıyorum. 12 saat uyku yetiyor işte
  • kacta yatarsam yatayım 9 saat uyku yetiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.