Şimdi Ara

here

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 6 Temmuz 2016; 14:49:15 >

• here here here antepliii

Windows 10 haritalardan devam. Yeni gelen güncellemeyle harika olmuş. Tüm Windows cihazlarıyla favoriler, yer imleri, arabayı bıraktığınız yer hatta arama geçmişine kadar senkronize olması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 6 Temmuz 2016; 19:13:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows haritalar varsa onu kullanın bitsin sonuçta alternatifsiz değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birkaç aydır yandex navigasyona döndüm. Here çok yavaş güncellenen bir uygulama ve çok sıkıldım. Osmangazi köprüsü gibi çok büyük bir güncelleme bile yok.

Tavukçuyolu'nun bir kısmı bir yıldır tek yön ama here uyuyor. Geçende darıca hayvanat bahçesine gittim, neredeyse dön dediği tüm sokaklar tek yön olmuş here'ın haberi yok.

En sevmediğim özelliği de alternatif rota vermiyor veya geçmek istediğin rotayı sen çizemiyorsun.

Yandex ayrıntı bilgilerde kusurlu ama birden fazla rota veriyor ve içinden sen seçiyorsun. Değişimlere çok daha hızlı güncelleme geliyor. Her iki uygulamayı da çevirimiçi kullandığım için çevirimdışı özelliği benim için bir artı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Its not in anything you say
    3 hafta önce açıldı
    Love will find it's way
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.