Şimdi Ara

Hercules'te Wizard Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hercules serverinde 60+ full int wizard-cleric char arıyorum. İlgilenenler: Melik_Temur@hotmail.com...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 13 Ocak 2008; 9:39:32 >

• Up
  • Pay very well.
  • Bende 58 lwl wizard var ilgilenirsen bitik tavşan var içinde.
  • Msn ver bakıyım delikanlı.
  • Hala arıyorum.
  • Olursa Sparta Serverinde 80 LwL Var Server Farklı Ama Ben Yine Söyleyeyim Dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Venüs'te car aranıyor...
    16 yıl önce açıldı
    Phoenix 64 Wizard / Takaslık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msn'mi ekle konuşalım istersen.
  • Mustafa inşallah bulursun aradığın çarı. Bak yunus satıyo batman_tr yi 70lvl oldu sanırım.
  • Ya Yunus'ta acmadı ki msn yi
  • 64 lvl istersen pm atabilirsin cleric değil ama bard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken1 -- 14 Ocak 2008; 16:31:39 >
  • 66 lvl 35k spsi olan witch kostumlu 60da wizard we cleric skilleri max 64+5 full blue 68+5 we 72+5 staffları hazır char var. cok iyi bir teklife açığım :)
  • Melik_Temur@hotmail.com eklerseniz görüşebiliriz.
  • Msn kullanmıyorum :) şuanda üzerinde +4 / +5 neredeyse full blue 57-60 farm seti war light armor ( rev6dan bakabilirsin) wizardda Root hariç tüm skiller 60 max. clericde de Res / buff / bless / recoevery division / offering / defans passive / offering gibi her türlü skill 60maxdır. 66lvl kurtu birde domzuu vardır :)

Aşağı yukarı bi fiyat söylemen için yazıyorum anlaşırsak skilleri fotoları ve diğer şeyleri mail ile yollarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 14 Ocak 2008; 16:53:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.