bunu gerçekten çok merak ediyorum acaba Hera serverında işler nasıl gidiyor planlanan guildler kuruldumu, o herada terör estirecez diyenler gerçekten dediklerini yapabilecek gibi gözüküyorlar mı, en yüksek lvl player kimdir necidir vs...
merak etmemin sebebi şimdiye kadar hakkında en çok plan yapılan server olması ve bu forum yarısının oraya geçeceğini söylemesi...
bunun için çok erken demeyin şimdiden 50 lvl dayanan kişiler vardır mutlaka...
Level Item Player Guild 24+6 Iron Lance Bud_Light ExiledAngels 13+6 Archer Bronz Bow Unprizable
+6 Silah yapmışlar bile..
walla presiz servera girmek mümküm diil kapasite 2000 1500ü gold farmer zaten. o yüzden pek yüksek kimsenin oldugunu sanmam
en son dün bakmıstım 30 - 35lv arası görünüyor
hmm sanırım MARVEL guildi şimdilik önde gidiyor gibi görünüyor... guildteki sXe Uruchi yi 5 kere öldürmüş... ben bu forumda ki Herayı yakacaz, yıkacaz diyenleri ve bu yüzden forumda birbirine girenleri merak ediyorum... server açılmadan önce hergün 10 tane Hera konusu açılırdı, şimdi kimsenin sesi soluğu çıkmıyor... acaba kendilerini kasmaya fazla kaptırdılarda foruma bile bakmıyorlarmı...
quote:
Orjinalden alıntı: luckyone
hmm sanırım MARVEL guildi şimdilik önde gidiyor gibi görünüyor... guildteki sXe Uruchi yi 5 kere öldürmüş... ben bu forumda ki Herayı yakacaz, yıkacaz diyenleri ve bu yüzden forumda birbirine girenleri merak ediyorum... server açılmadan önce hergün 10 tane Hera konusu açılırdı, şimdi kimsenin sesi soluğu çıkmıyor... acaba kendilerini kasmaya fazla kaptırdılarda foruma bile bakmıyorlarmı...
Aynen öyle sanırım. Ben demiştim daha yabancılarda var diye. Sakalımı yeni kesmiştim ondan sözümü dinlemediler.
Aynen öyle sanırım. Ben demiştim daha yabancılarda var diye. Sakalımı yeni kesmiştim ondan sözümü dinlemediler.
b.t yokdu bi kac gün ondan böle kalmıslardır ^^ benm işlerm yolunda gitmedi gitseydi OF of .. NEyse bunada şükür ^^
quote:
Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
Kalenin sahibi var mı?Varsa kim?
hera açıldıktan sonra daha kale savaşı yapılmadı ki...
quote:
quote:
4 lvl olan kaç guild varki kale savası yapılsın
quote:
Orjinalden alıntı: LifeForStyle
quote:
quote:
kale savaşına katılmak için 4 lvl mi olmak gerekiyor??? ayrıca bu hafta kaleyi alacak guild aklının almayacağı kadar zengin olacak...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LifeForStyle
quote:
quote:
kale savaşına katılmak için 4 lvl mi olmak gerekiyor??? ayrıca bu hafta kaleyi alacak guild aklının almayacağı kadar zengin olacak...
evet 4 lvl olmak gerekiyor...
ayrıca sana söleyim süprize olmasın kaleyi şu an 4 lvl olan Spiritus guildi alacak 40 + 15 - 16 civarı oyuncuları var
Kusura bakmayın kale savaşıyla ilgim olmadığı için bilmiyorum.1haftadır da oyuna girmedim.Silksiz oynanmıyo bu oyun.
Şuan için lwlim 37 ve kendime ait bir guildim var ismi Glamours 2lwl Serverda 40+ arkadaşlarda var fakat burdan terör estircez diyen arkadaşlar ya bana denk gelmedi yada sürekli bottalar konuşmuyolar ama dh den bi kaç arkadş var yüksek lwl herşey çok güsel gidiyor sun yok 80lwl yok hertaraf boş çok süper bi server ama ANTİ_TURK sayısı çoooooooooook fazla inanamazsınız
Valla ben Hercules deyim cok sakin bi server . LuNe diye bi guild var kaleyi aldı ilk günden beri hic bi türk guildininde iddiası yok goldbotter larla kasıyoruz işte cok zevksiz
ohoo bi uyuyoz ortam geriliyo sro uzmanı olmak herşeyi bilmek değildir, bildiklerini en iyi şekilde diğer üyelere aktarabilmektir bana göre.. luckyone ve diğerleride bunu iyi bi şekilde yapıyorki yöneticiler bu rütbeyi onlara vermişler. hala ısrar ediyosanız böyle sro uzmanı olmaz diye yöneticilere bildirin sorununuzu.. şuan ki uzmanlar bunu kendi istekleriyle almadılar çünkü, yöneticiler verdi.. sizi haklı bulurlarsa alırlar zaten rütbeyi.
Herneyse biz konuya dönelim...
Nerede bu hera halkı??? en azından forumun %30'u hera serverındadır şimdi(server açılmadan önceki konulara bakılırsa)... açık olmak gerekirse server açılmadan önce bol keseden sallayanlar, serverın en iyisi olacak diye birbirleriyle kavga edenler ne yapıyorlar şimdi merak ediyorum...
Herada artık hotanda bile insan var..
Bizde Invasion guildi olarak geçmeyi planlıyorduk ama işler yolunda gitmedi baya bi uzun süreden sonra acılınca herkez oraya buraya dağıldı silkler harcandı buna bende dahil ondan kısaca yalan oldu Hera