Şimdi Ara

Hera 48 LvL NuKeR>>> 70 YTL (ACILL!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Hera 25 gunluk server.charda sslerde oldugu gıbı 5 gun pre var.set full npc 14 sılk var charda.elınde 48+3
    Sword Shield var.bankasında ıtem bol.Fiyatta servera gore ucuz sanırım.Pazarlık Azcık Olur.Once bı chara bakıım dıyenler hıc eklemesınler.Bıraz Acıll Satıklıktır.

İletisim : temre_71@hotmail.com
    [img=http://img357.imageshack.us/img357/1617/adszrk6.th.png][

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSJaSoN -- 21 Mart 2008; 23:38:10 >

• yavs 20 kişi okumuş cevap yok.
  • 1. si fiyatta uçmuşsun gibime gelio
    2.si 20 kişi okudu die hemen satılcak die bişi yok burda kaç kişi çarını 1-2 ayda anca sattı
    3.sü koyduun resimler yeter li deil
  • kurallara gore koyalım fiyat ucuk bide piyasada kotu char satılmıyor daha
  • bide utanmadan full npc set diyorsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 22 Mart 2008; 1:13:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

1. si fiyatta uçmuşsun gibime gelio
    2.si 20 kişi okudu die hemen satılcak die bişi yok burda kaç kişi çarını 1-2 ayda anca sattı
    3.sü koyduun resimler yeter li deil

1.yeni server ve pazarlık olur.ayrıca ben bu chara 500 sılk harcadım ıcınde korsan suıtde var.
    2.uplamak ıcın dedım
    3.yenı server gunde 1 lvl atlıyoz ne ıtemım olcakkı skıller yeterlı stat pencerısıyle

QuickPlayde demıs utanmadan set full npc : kardes yenı server tabe ole olcak yavv
  • kaç silk harcadıın bni ilgilendrmz ama poseidon da 51 lvl rogue (dagger-xbow) var takas düşünürsen pm
  • kardes sword-shield demişsin ama elinde spear var
  • charı alan kişi, için kaç silk aldığın ilgilendirmez cahrın skill itemlerine bkara fiyatına bakar biyatta uçmuşsun ben bu fiyat değerinde silk ile 61 lşvl str glavie satmaya çalışıyorumm +3 set varrr
  • hayırlı satışlar
  • eety fiat cok yuksek 65 glavie bile 85 bide biraz eziksin !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.