Şimdi Ara

[Hera] 1-40 Lv plvl 50 silk ( Sadece C.tesi Pazar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu biraz önce aklıma geldi hera'da char açmaya niyetli olanlar, Plvl sizin ve bnm gayretlerimle olacak siz giriceksiniz kendi açtıgınız adamla takılıcaksınız bnm peşime toplamda 48 saat kasılıcaksınız lvlinize göre moblarda kesim yapıcaz.

en geç p.tesi sabahı 40 olursunuz lvlnie göre iteminizide veririz size sadece hotan spor a teleport olmak kalır.

ilgilenenler konunun altına mesajlarını bırakabilir

• 40 levele kadar 50 silkle mi kasıyorsun ? Yoksa ben mi yanlış anladım
  • kardeş ciddimisin
  • charı kendi charımla kasıcam ama yanlış anlaşılmasın siz kendi pcnizden oynıycaksınız yani pwlvl gibi ama 40 a kadar kasacaz sürekli online olmanız lazım 35 olunca buwhangda baglıyacaz p.tesi sabahı 40 sınız
  • ayıptır sorması 50 silk nasıl vercekler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akut13

ayıptır sorması 50 silk nasıl vercekler ?

daha önce alışveriş yapmışlıgım var forumda bi problem çıkmadı yani her türlü güvenebilirsiniz, ödeme işinide game sultan e-pin le yapacaz.

bi şey değil ya 7 ytl
  • İşte o benim garibime gitti 7 YTL'ye 40 Level yapılır mı ya İnsanın Premium alıp char açası geliyor. Bu arada bu her hafta mı olacak yoksa sadece bu haftalık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 14 Mart 2008; 18:44:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

İşte o benim garibime gitti 7 YTL'ye 40 Level yapılır mı ya İnsanın Premium alıp char açası geliyor. Bu arada bu her hafta mı olacak yoksa sadece bu haftalık mı?

kredim biticek sabaha dedim bu 2 günü değerlendireyim pre parası çıksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.