Şimdi Ara

Her Yöne Dakika Yanlış Yaptım(Helal Olsun Avea) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator

Aynısı iki gün önce başıma geldi...Yazları kullandığım vodafone eski cepnet paketini iptal etmeyi unutmuşum, hat kapanmasın diye 7tl yükledim ve pat paket yenilendi sms i geldi...Neyse mh yi ararım müşteri memnuyieti kapsamında iptal edip iade yaparlar dedim ama Vodafone da yok öyle birşey...İade falan yok...Neyse tecrübe oldu işte, daha önce birkez Turkcellde böyle bir iade yaptırmıştım ve hiç sorun çıkmamıştı...Vodafone daki durumuda öğrenmiş olduk...

Normalde iyi bir temsilciye denk gelseniz iade alırdınız. acemiler iade etmiyor çünkü mevzuatı ezbere bilmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Aynısı iki gün önce başıma geldi...Yazları kullandığım vodafone eski cepnet paketini iptal etmeyi unutmuşum, hat kapanmasın diye 7tl yükledim ve pat paket yenilendi sms i geldi...Neyse mh yi ararım müşteri memnuyieti kapsamında iptal edip iade yaparlar dedim ama Vodafone da yok öyle birşey...İade falan yok...Neyse tecrübe oldu işte, daha önce birkez Turkcellde böyle bir iade yaptırmıştım ve hiç sorun çıkmamıştı...Vodafone daki durumuda öğrenmiş olduk...

Normalde iyi bir temsilciye denk gelseniz iade alırdınız. acemiler iade etmiyor çünkü mevzuatı ezbere bilmiyorlar.

Yok hocam iade etmeyince, bir mail attım sonra yine aradılar yine iade etmediler...Sallamadılar beni...Neyse taşırım bende, elimemi yapışır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Yok hocam iade etmeyince, bir mail attım sonra yine aradılar yine iade etmediler...Sallamadılar beni...Neyse taşırım bende, elimemi yapışır...

yanlış bir yol izliyorlar işte. üstelik daha yeni müşteri memnuniyetinden bahseden bir reklam yayınladılar.

• Bende yanlislikla 10 mb lik paketi aldim iade almadiklari gibi 2. Bi paket de ayni ay icerisinde alamadim.O da yasak. Galaxy S2 de neti acar acmaz 1,5mb kaldi bi daha acmayida mantikli bulmadim tum bakiyeler giderdi..1 ay netsiz kaldim ..Mail attim postayi koydum adam akilli net paketi cikarmazlarsa buyuk ihtimal turkcel olmazsa avea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.