Şimdi Ara

Her yaşa bir hediye bulmam lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü.bende değişik bir şey yapmak istiyorum.Kaçırdığım her yaşı için ona bir hediye alıcam.mesela 1.yaşa emzik vs gibi.ama 25 tane yaş var.tıkandım kaldım doğrusu.sizden rica etsem yaşa ve ona uygun alternatifler üretebilir misiniz?

• İlk yaş için emzik biraz erken olmuş ama kesinlikle yaratıcı bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Emziği 2 yada 3 numaralı yaşlar için hediye edebilirsin. Sonra biberon tabiiki ama sürekli aynı kategoride hediye almak bayar. Devamında ise kız çocuklarının o yaşlarda özendiği ya da sevdiği şeyler gelir. Mesela bez bebek ya da barbie bebek. Ben aklıma gelen şeyleri söyleyeyim, yaş sıralamasına da bi şekilde yardımcı olurum. Oyun hamuru olabilir yada küçük makyaj setleri olur hani, 6 yaşlarındaki çocuklar için. Böyle birşey olabilir. Hatta kozmetik üzerine yoğunlaşırsan ekstra sevgi point kazanabilirsin ^^ aklıma geldikçe döncem ben sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

İlk yaş için emzik biraz erken olmuş ama kesinlikle yaratıcı bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Emziği 2 yada 3 numaralı yaşlar için hediye edebilirsin. Sonra biberon tabiiki ama sürekli aynı kategoride hediye almak bayar. Devamında ise kız çocuklarının o yaşlarda özendiği ya da sevdiği şeyler gelir. Mesela bez bebek ya da barbie bebek. Ben aklıma gelen şeyleri söyleyeyim, yaş sıralamasına da bi şekilde yardımcı olurum. Oyun hamuru olabilir yada küçük makyaj setleri olur hani, 6 yaşlarındaki çocuklar için. Böyle birşey olabilir. Hatta kozmetik üzerine yoğunlaşırsan ekstra sevgi point kazanabilirsin ^^ aklıma geldikçe döncem ben sana

sağolasın hocam şimdiden yardımcı oldun.

• emzik doğumdan itibaren verilir genelde :)) 2.ayından itibaren aktif şekilde emmeye başlar ve 2 yaş civarı bıraktırılır,yani 3-4 yaş için emzik alma sakın bir yaş için emzik uygun :)
    2 yaş: konuşan,şarkı söyleyen bir oyuncak
    3 yaş: oyun hamuru ya da boya seti
    4 yaş: barbie bebek
    5 yaş: masal kitabı
    6 yaş: kırmızı rugan ayakkabı ya da twitty,bugs bunny gibi warner bros karakterlerinden birinin peluşu
    7 yaş: okumayı öğreniyorum kitapları ya da öğrenci yakası
    8 yaş: atlama ipi
    9 yaş: barbie makyaj seti
    10 yaş: kumbara
    11 yaş: uçurtma
    12 yaş: super mario gibi o döneme ait bir ateri oyunu
    13 yaş: toka
    14 yaş: kitap (şeker portakalı tavsiyemdir)
    15 yaş: ne tür müzik dinliyor bilmiyorum ama o yıllara ait sevdiği bir grubun albümü
    16 yaş: gümüş bileklik,küpe ya da kullanıyorsa piercing
    17 yaş: küçük bir el aynası ve cımbız :))
    18 yaş: ruj,maskara,far :))
    19 yaş: o döneme ait sevdiğini düşündüğün bir filmin dvd si
    20 yaş: fular
    21 yaş: cüzdan ya da çanta
    22 yaş: aslında saç şekillendirici yazmak istiyorum ama bütçeyi sarsar diye saç boyası yazıyorum :))
    23 yaş: fotoğraf çerçevesi
    24 yaş: güzel bir buket çiçek
    25 yaş: ----

• Aynı fikri internetten okumuştum yani arkadaşa ait değil fakat güzel bi fikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.