Şimdi Ara

Her Türlü Sorun Sıkıntınızı Buraya Söyleyin.Yardımcı Olalım. [BÜTÜN TELEFONLAR] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoyaslay

GM discovery 480p video çekiyor ve KitKat güncellemesiyle 4 MP oldu bunu açıklar mısınız?

Kitkat a gecmedim ama farkettigim kadari iile bu sorun baya kişi de var gibi. Kitkat kullanan bir kaç kişiye daha sor bakalım. Aynı sıkıntısı varmı. Varsa bunu GM ye bildirelim

Eski sürümü yüklemeye gerek yok çünkü eski sürümde de aynıydi 720p çekmiyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2, S3 mini ve Asus memopad tablet ile wifi bağlantısında sorunlar yaşıyorum. Bu 3 android dışında 2 iphone 3 pc ile bağlandığımda hiçbir sıkıntı yok.

Aynı şekilde bu android cihazları da başka modemde denediğimde sorunsuz bağlantı elde ettim. Sıkıntı nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

eski yazılım yok ki.
    o yüzden piyasadaki romları deniyordum.

bir rom bulduk ve telefonu brickten kurtardık
    fakat dokunmatik çalışmıyor.

nasıl çözeriz, bilgin var mı?

Dostum piyasada dolu replika s3 mini var. Hepsinin romu birbirine uymayabilir. Malesef korelerde yapacak bişey yok. Yapacağınız tek şey yeni rom aramak. Eğer onlarda da sıkıntı devam ediyorsa teknik bir arıza olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

GM discovery de KitKat güncelleme kurdum ancak kurduktan sonra apk dosyayı acmiyor program kuramiyorum sesler az cikiyor aynı problemi yasayan varmı?

Açmıyor derken. Nasıl bir hata veriyor

• quote:

quote:

quote:

GM discovery 480p video çekiyor ve KitKat güncellemesiyle 4 MP oldu bunu açıklar mısınız?

Kitkat a gecmedim ama farkettigim kadari iile bu sorun baya kişi de var gibi. Kitkat kullanan bir kaç kişiye daha sor bakalım. Aynı sıkıntısı varmı. Varsa bunu GM ye bildirelim

Eski sürümü yüklemeye gerek yok çünkü eski sürümde de aynıydi 720p çekmiyorduk.

Dostum şu An eski surumdeyim ve 720p Video çekebiliyorum

• f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    Ornegin klavye uygulamasi indiriyorum apk olarak dosyalarimdan aciyorum dosya acilmiyor yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

LG G2, S3 mini ve Asus memopad tablet ile wifi bağlantısında sorunlar yaşıyorum. Bu 3 android dışında 2 iphone 3 pc ile bağlandığımda hiçbir sıkıntı yok.

Aynı şekilde bu android cihazları da başka modemde denediğimde sorunsuz bağlantı elde ettim. Sıkıntı nerede?

Dostum sıkıntıyı tam olarak anlamadım. Ne yapmak istiyorsunuz

• quote:

Ornegin klavye uygulamasi indiriyorum apk olarak dosyalarimdan aciyorum dosya acilmiyor yaziyor.

Ayarlar güvenlik te. Bilinmeyen Kaynaklar tiki açık mi

İndirdiğiniz dosya bozuk değil dmi

İndirdiğiniz Program sürüm ile uyumlu değil mi

• quote:

quote:

LG G2, S3 mini ve Asus memopad tablet ile wifi bağlantısında sorunlar yaşıyorum. Bu 3 android dışında 2 iphone 3 pc ile bağlandığımda hiçbir sıkıntı yok.

Evdeki modeme bağlanan android cihazlar çok yavaş. Diğer cihazlarda sorun yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
    Ordaki tik acik sadece google store dan indirebiliyorum onun haricinde program uygulama kuramiyorum dosya acilamadi diyor tikladigimda.

• quote:

quote:

quote:

Evdeki modeme bağlanan android cihazlar çok yavaş. Diğer cihazlarda sorun yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Halla Halla. Lg g2 nasıl yavaş olabilir ki. Size öyle geliyor olmasın. Ne gibi yerlere bakarak yavaş diyorsunuz

• quote:

Ordaki tik acik sadece google store dan indirebiliyorum onun haricinde program uygulama kuramiyorum dosya acilamadi diyor tikladigimda.

Dostum aslında senin sıkıntın çok zor değil. Google play den apk installer indir öyle kur bakalım

3G'de ve başka bir modemin olduğu yerde gayet hızlı. Sadece evdeki modemde yavaş. Diğer cihazlar da yavaş olsa modemde sorun diye düşünürdüm ama onlar normal.
  • quote:

3G'de ve başka bir modemin olduğu yerde gayet hızlı. Sadece evdeki modemde yavaş. Diğer cihazlar da yavaş olsa modemde sorun diye düşünürdüm ama onlar normal.

Ha anladım. Benim eski ideos x5 telefonum dada böyle bir sıkıntı vardı.. Acaba modemi resteledinizmi yada modemin müşteri hizmetleri ile gorustunuzmu. Ben öyle halletmistim galiba

• quote:

Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım.Yaklaşık 1 yıl önce ve çok rehabet görmüştü. Çok arkadaşın sıkıntısını çözdük.Ve tekrardan böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu hissettim .

Şimdi bir kaç arkadaş ile görüşeceğim. Onlarda gelirse çok daha iyi olur. Şimdilik ben varım.

Stock rom,custom rom,root,cwm ,yazılımsal veya teknik her türlü sorununuzu yazabilirsiniz.

NOT: BU KONU SADECE GENERAL MOBİLE DEĞİL DİĞER TELEFON MODELLERİ İÇİN GECERLİDİR.

Hayırlı akşamlar.Hayırlı Ramazanlar.

Rehabet değil rağbet :)

samsung wawe 2 gt8530 kullanıyorum.

Tarayıcısı ıke facebook a gıremıyorum uygulamasıda duzgun calısmıyor.

Telefon sankı usb ye tak cıkar ıslemını sureklı yapıyormusum gıbı davranıyor kablosuz bı sekılde kendını sarj etmeye calısıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

quote:

Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım.Yaklaşık 1 yıl önce ve çok rehabet görmüştü. Çok arkadaşın sıkıntısını çözdük.Ve tekrardan böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu hissettim .

Şimdi bir kaç arkadaş ile görüşeceğim. Onlarda gelirse çok daha iyi olur. Şimdilik ben varım.

Stock rom,custom rom,root,cwm ,yazılımsal veya teknik her türlü sorununuzu yazabilirsiniz.

NOT: BU KONU SADECE GENERAL MOBİLE DEĞİL DİĞER TELEFON MODELLERİ İÇİN GECERLİDİR.

Hayırlı akşamlar.Hayırlı Ramazanlar.

Rehabet değil rağbet :)

Hakikaten mi.? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

Telefon sankı usb ye tak cıkar ıslemını sureklı yapıyormusum gıbı davranıyor kablosuz bı sekılde kendını sarj etmeye calısıyor.

Tarayıcıdan girmemesinin nedeni tarayıcı ayarlarindan dir. Tarayıcının ayarlarini varsayilana döndürün.

Diğer sıkıntı ise teknik gibi gözüküyor. Garantisi varsa gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.donanımx5 -- 16 Temmuz 2014; 18:41:28 >
  • quote:

quote:

Tarayıcıdan girmemesinin nedeni tarayıcı ayarlarindan dir. Tarayıcının ayarlarini varsayilana döndürün.

Garantı bıtelı cok oldu dostum tarayıcı ayarları ıle cok ugrastım androıd degıl ısletım sıstemı bada :(

• quote:

quote:

quote:

Garantı bıtelı cok oldu dostum tarayıcı ayarları ıle cok ugrastım androıd degıl ısletım sıstemı bada :(

Teknik servise götür

Büyük ihtimalle tarayıcı ayarlarinda bir sorun vardır. Bende wawe kullanmistim bi iki hafta. Yani NORMAL face uygulamasından gidiyorsa tarayicida sıkıntı vardır. Başka tarayıcı indir samsung appstan. Yada yenissürüm at telefona

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.