Şimdi Ara

Her Şeyi Yerinden Oynatan Teker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her Şeyi Yerinden Oynatan Teker

    İnsanlık tarihinde icat edilmiş en önemli şeylerden biri olan teker öncelikle insanların hareket etmesini daha sonrasında eşyaların hareket etmesini sağlamıştır. Günümüze kadar gelişen teknolojiyle birlikte birçok eşyanın bu aksesuar sayesinde hareket etmesi ve daha kullanılabilir bir hale gelmesi sağlanmıştır. Örneğin ev ortamında veya ofis ortamında kullanılan koltuklar, masalar, sehpalar, beyaz eşyalar veya makineler bu aksesuar sayesinde hareketli bir hale getirilerek daha avantajlı bir kullanım ve ergonomik bir ortam sağlanmıştır. Bu sayede eşyalar daha efektif bir konuma gelmiştir.

    Endüstriyel Amaçlarla Teker Üretimi

    Türkiye'de bu konuda akla gelen en önemli markalardan biri olan Yamaç teker firması, gerek mobilyalar gerek makineler gerekse cihazlar için istenilen niteliklerde ve boyutlarda onlarca farklı şekilde üretim gerçekleştirmektedir. Bu üretimler sayesinde endüstriyel tesislerde yapılan mobilya üretimleri ve makine üretimleri içinde istenilen yedek parçalar ve aksesuarlar sağlanmaktadır. Firma, üretim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde istenilen boyutlarda onlarca farklı ürün ortaya çıkarmaktadır. Ürünler arasında dekoratif olarak kullanılabilen veya hafif, orta, ağır ya da süper nitelikte taşıyıcı ürünler bulunmaktadır.

    60 Yıllık Tecrübe İle Teker Üretimi

    Yamaç teker firması, piyasada 60 yılı geçen tecrübesi ile birlikte birçok endüstriyel tesis, ofis ve mobilya işletmelerinin kullanılabileceği nitelikte üretim yapmaktadır. Özellikle sarhoş kullanım modeli gösteren ürünler birçok mobilya ve ofis eşyasına hareket kazandırdığı için yüksek bir avantaj oluşturmaktadır. Üretim gerçekleştirdiği gibi sağladığı üretimlerinin kullanılması noktasında ortaya çıkan arızaları giderebilmek için lastik, plastik ve döküm gibi malzemelerle yedek makara üretimi de gerçekleştiren firma, yüksek malzeme kalitesi kullanarak ayrıcalık oluşturmaktadır. Web sitesi üzerinden yapılabilen siparişler ve alışverişler ile birlikte uygun fiyat avantajı sağlanmaktadır. Firma ürünlerine yamac.com.tr sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.