Şimdi Ara

Her şeyi unutmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar bana bir şey oldu her şeyi unutuyorum ve hiç dikkatimi toplayamıyorum zaman ve mekan kavramı kalmadı artık kafamda delirecem her gün uykusuzum her gün yorgunum güzel bir uyku için çok şey verebilirim 10 yaşından beri uykum var yada yorgunluğum siz şimdi diyeceksiniz doktora git diye anneme diyorum düzenli uyu geçer diyor uyuyorum hiç bir şey olmuyor bunun yüzünden derslerimi de dinlemiyorum ama bu aralar bu yorgunluğun üstüne unutkanlık ve dikkat dağınıklığı çıktı ne yapabilirim kurtulmak için hani bir öneriniz var mı bu arada 18 yaşındayım

Düzenleme :Trollemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdfghk -- 24 Ağustos 2014; 2:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten uykun mu var yoksa hayatın mı sıkıcı. benim de başıma geldi zamanında ondan soruyorum
  • mast. birak

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

gerçekten uykun mu var yoksa hayatın mı sıkıcı. benim de başıma geldi zamanında ondan soruyorum

Hayatım sıkıcı hep aynı şeyler dünün aynısı hep sınav hep sınav tam bitti bunalım da bitti derken tekrardan bir sınav çıkıyor sadece bu sınavdan ibaret değil bu sıkıcı hayatım her şeyden sıkıldım millet arkadaşları ile gezerken eğlenirken ben böyle evde mal gibi oturuyorum beni de çağırıyorlar fakat annem sağ olsun izin vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

mast. birak

Yaptığım mı var? 1,5-2 hafta oldu yapmayalı

• Bende unutuyorum akşam yatarken dişimi fırçalıyorum sabah kalkıyorum ulan dişimi fırçaladımmı diyorum tabi bunun sebebi pc uyku pc uyku düzeni olmasından.
  • B12 vitamini eksikliğin olabilir mi? Her gün meyve sebze yemiyorsan vitamin hapı kullanabilirsin. Doktora gitmeye üşeniyorsan eczaneden BemiksC alabilirsin günde bir tane vitamin ihtiyacını karşılar.

Gün içinde evde 15 dakika spor yapsan bile yorgunluk hissin zamanla azalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HER ŞEYİ SALDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Multivitamin al, sana tavsiyem Pharmaton, lys ye çalışırken benimde başıma gelmişti. kullanınca faydasını görüceksin
  • Dostum ben senin ilacini multivitamin uyumak vs olarak gormuyorum. Duzenli sosyal hayat iyi arkadasliklar vs durumunu duzeltebilir. Cekingensen bu huyunu asmalisin

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

Dostum ben senin ilacini multivitamin uyumak vs olarak gormuyorum. Duzenli sosyal hayat iyi arkadasliklar vs durumunu duzeltebilir. Cekingensen bu huyunu asmalisin

Ya gidip bir kızla tanışıyorum mesela naber nasılsın falan filan hop friendzone a alıyor insanlarla da tanışmak istemiyorum iyi arkadaşlarım var konuşuyorum ediyorum ama malum ygs lys var dışarıya da çıkamıyorum artık pek gelecek korkum var ya kazanamazsam diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.