Şimdi Ara

Her şeye tekrar başlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce "Bu netlerle 80 bin olur mu?" tarzında bir konu açmıştım. Bir haftadır deneme çözüp yanlışlarımı tespit ediyorum fakat her denemede farklı yerden yanlışlar geliyor.

Yani anlayacağınız ben konuları bitirdim diye kendimi kandırmışım.Ben de her şeye en baştan başlamaya karar verdim.

İnternetten video izleyerek fende bir yere varılamayacağına karar verdim gidip konu anlatımp aldım. Fizik için simetri, kimya için palme , biyoloji için körfez....

Artık 11'e kadar uyumak da yok. Saat 8 de kalkıp sabah koşusu ve kahvaltıdan sonra saat 10 da derse başlamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar siz ne dersiniz? Şu andan itibaren hemen hemen iki ayım var. 45 günde konuları bitirip geri kalan günlerimi sadece denemeye ayırabilir miyim.

İkinci bir soru olarak ygs den kurtulduktan sonra lys için yine iki ay kadar kalmış olacak. Yine aynı tempoyla çalışarak mf4de de 80 bin yapabilir miyim?

Cevap yazan herkese teşekkürler.

• Gecen seneye okul ve dershaneden zaman kalmıyordu hafta kendi basima ortalama 10 saat ders calisiyordum mf3 80k yaptım cok zor bir sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyolojı ve kımya ıcın soyle taaktık yapıyorum ılk netten ızlıyorum konuyu sonra palmeden calişiyorum sonra ılk nette basıt testler bulup cozuyorum sonra meb kazanım en sonda soru bankası sabahınada guzel bı tekrar yapıyorum.BIde yapamadıgım sorulardakı bılgıyı deftere yazıyorum onlarıda tekrar edıyorum haftalık tavsıye ederım
  • İnternetten hangi konu anlatımını dinliyorsunuz?
  • Ben de şu anda denemelerde 80 bin yapıyorum ama gerçek sınavda da aynısını yapabilir miyim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırışka -- 10 Ocak 2016; 20:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

İnternetten hangi konu anlatımını dinliyorsunuz?

teknofemden acıyorum ılk once yıne ölü gıbı anlatıyorsa bulasmıyorum ya hocalara geldık yada bıo ıse senın bıyolojın kımya ıse kımya ozelden calisiyorum bıde hızlandırıp caliısıyorum 1.5 ıdeal
  • yaparsın hiç zor değil çok sıkı çalışırsan daha iyi bile olur lysye yaklaşık 3 ay kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.