Şimdi Ara

Her sabah sisteme küfrederek uyanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insanın hayatı hep mi sıkıntılı olur arkadaş. Sabah 6 buçukta kalkıyorum beyler istemeye istemeye okula gidiyorum. Istemediğim dersleri görüyorum. Okula minibüsle gidiyorum. 1 saatte ancak gidiliyo. Hanzosu mu dersin barzosu mu dersin her tür hayvan var. O kadar çıleye katlanıyorum ama sayısalcı adama ne diye edebiyat gösterirsin ki sen. Üstüne üstlük 3 tane de sınav yaparsın. Gerçekten bıktım artık ya. Okulu bitirsem ne olacak diye düşünüyorum. Hiç bir şey belki bile bulamayacağım. Bulsam ne olacak sabahın 6 sında kalkmayacak mıyım yine? Lanet olsun bu sisteme lanet.

Bu arada Mobildeyim derdimi anlatamadım tam olarak imla için özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyat en nefret ettiğim derslerden birisi. 10 saat fizik dayasalar gık demem ama 2 saat edebiyattan sonra kafam allak bullak oluyor.

Bazen keşke güzel sanatlara gitseydim diyorum ama okullar ve dershaneler sağolsun yüksek puan yapan öğrenciyi anında fen lisesi, anadolu lisesine tıklamaya çalıştığı için belkide görürken hiç sıkılmayacağım dersler yerine zilin ne zaman çalacağını beklediğim dersleri dinliyorum.
  • Sistem düzgün olsa bile hayat mokton, ne yaparsan yap mutsuz olacaksın, tıpkı diğer 7 milyar insan gibi, arada sırada yaşadığın mutlulukların keyfini çıkarmaya bak.Dünya sistemini değiştiremezsin.
  • Lise hala zorunlu eğitim değil bırakabilirsin, devlet seni zorla almıyor yani liseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Lise hala zorunlu eğitim değil bırakabilirsin, devlet seni zorla almıyor yani liseye.

Okula gitmek veya gitmemek değil sorun. Sorun işime yaramayacak boş bilgiyi öğrenmek zorunda olmam.
  • Müfredat sana göre düzenlenmeyeceğine göre, bu durumda okulu bırakıp ticarete atılmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.