Şimdi Ara

Her Kitapseverin Mutlaka Kitap Okuması Gereken 27 Mekan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://onedio.com/haber/her-kitapseverin-mutlaka-kitap-okumasi-gereken-28-mekan-81036

1-2-11-12 muhtesem mekanlar hayran kaldım.

Biz de koltuk,yatak üzerinde okumaya devam

• Kitap okurken ışık az olmalı bana göre, ancak mekanlar ışıl ışıl. Bu arada süper hepsi ışıkları azaltırsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acayip yerler :))
  • acikcasi ben ankara mulkiye kutuphanesini cok seviyorum kitap okumak icin harika bir ortam boyle yerlernden daha samimi:)
    ayrica bir adnan otuken in de iclerindeki bazi kutuphanelerden asagi kalir yani yok bilakis daha mutevazisi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 11 Şubat 2014; 14:34:52 >
  • büyük mekanlarda kitap okuyamıyorum mümkünse kitap okuduğum yer hücre gibi olmalı
  • 24'ü çok beğendim.Türkiye'de böyle mekanlar hayal zaten.Kitaba ne kadar değer verdiğimiz ortadayken.
  • Kütüphane olarak ele aldığımızda herbiri birbirinden enfes ve harika. Ama okumak için göz önüne aldığımda ben pek beğenmedim resimlerde geçen yerleri. İkinci resim hoşuma gitti sadece :) İstanbul'da okuduğum ve okunabilecek çok güzel yerler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVoice -- 11 Şubat 2014; 15:39:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi 1, en saçması da 12.
  • Resim 4 abov hayalim yahu
    Evimde böyle bir kütüphane olsun çıkmam evden
  • 24'ün dekoruna bayıldım ama pencerelerin yukarıda olması beni rahatsız eder. Mümkünse pencereler yerden tavana kadar olmalı. aslında ben açık havada kitap okumayı daha çok seviyorum. Teras, balkon gibi ortamlar beni daha çok cezbediyor. Hele bir de manzarası muhteşemse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

24'ün dekoruna bayıldım ama pencerelerin yukarıda olması beni rahatsız eder. Mümkünse pencereler yerden tavana kadar olmalı. aslında ben açık havada kitap okumayı daha çok seviyorum. Teras, balkon gibi ortamlar beni daha çok cezbediyor. Hele bir de manzarası muhteşemse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9F774F -- 12 Şubat 2014; 18:57:14 >
  • Allahım neden Turkiye de böyle yerler yok
  • Bir New York Halk Kütüphanesine bak bir de bizimkilere. Sonra neden bizim insanımız kitap okumuyor. Teşvik yok arkadaşlar teşvik.
  • gerçekten çok güzel mekanlar var bizim kütüphaneler de böyle olsa eminim okuma oranı 2-3 kata kadar artar heralde
  • Güzel kütüphaneler ama oralarda kitap okumak istemem, bana en uygun yer Venedikteki kitapçı. Sahaf mıdır artık bilemem.
    Evimde rahat kıyafetler içinde okumak varken gidecekmişim kütüphanede okuyacakmışım, zaten bazen en ufak sesten dikkatim dağılır hiç benlik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 14 Şubat 2014; 17:42:58 >
  • 12 cok sacma. Ama diğer mekanlar çok güzel :)

• Kütüphanede yapılacak en güzel şey uyumaktır:)))
  • 3 numara çok hoşuma gitti, harika bir kitap okuma köşesi.
  • 7 tam istediğim. diğerleri hiç çekici gelmedi
  • Selçuk Üniversitesinin kütüphanesi çok hoştu bu anlamda. Okulla alakalı en güzel anımdır belki de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.