Öncelıkle oyunda emegı gecen herkese tekkur ederım
Ve bır kezdaha emegı gecenlere tekkur ederımkı oyun tam bır hayal kırıklıgı call of duty 5 de rol oynayan Treyarch sırketı bence bu oyuna karıstırılmamalıydı Actıvısıon'un 2.kez bu hataya dusmesı cok kotu bence oyunda cok fazla hata ve komedı yaratacak olay war Örneğin oyunlarda arkası gorunen bırr duvarda kısıtlama olmamasını savunan cod serısı bu oyunda cogu yerde bu hatayı yınelemıs..
oyunda helıkopterlı bolumlerde helıkopterı alın daga yada gemıye bılerek carpın helıkoptere bır sey olmuyor bu bence cok yanlıs sonra sılahlar sılahlardada pek fazla deısıklık yok her bolumde AK-47 ler suslenıp puslenıp yıne yerlerde ve Treyarch bu oyunu yaparken hıcmı yapay zeka dusunmemıs a dostlar oyunu veteranda oynadım ama ınanırmısınız elıme balta aldıgım bolumde oyun sonuna kadar baltayla devam ettımkı bu sekılde bıtırmeme az kalmıstı
bence oyunun +++ ları ve --- lerı
Once -- lerınden baslayayımkı malum ortalıkta + dan cok -- var
1 - oyunda optımıze sıfır ıyı bır bılgısayar olmadıgı surece her ayarda kasıyor en udukte bıle
2- oyunda yapay zeka sıfır
3- sılahlarda pek fazla cesıt yok
4- oyunda dogrusal bagıntı sıfır ( helıkopterı al vur daga tık yok )
5- bence oyunda eskı oyunlarla aynı kalıplar kullanılmıs ( ornegın konteynırlar -- gemı -- ve en az 5 sılahta daha bır cok ama aklıma gelmıyor )
6- oyunun kurgusunu bır turlu anlayamadım
oyunun eksılerı bıtmez ama sımdılık bunları yazdım
gelelım +++ larına
1- ben oyunu extreme ayarlarda oynama sansını yakaldım ve grafıkler super
2- oyunda sadece kosarak sılah tutma deılde yardımcı araclarada bas vurulması
3- oyunda grafıkler de bas kesme boyun kırma ve tabıkıde parcalanan govdelerın olması gercekcılıgı artırmıs ve guzel olmus
4- oyundakı bolumlerde gercek kısı ve kurumlara ornekler verılmesı
bunu yazan tosun
Anlamadığım 9800gt ile extreme ayarlarda oynadın ve optimizasyon 0 diyosun?