Şimdi Ara

Her gün bir kilo mandalina yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe başladım malumunuz kış geldi canım sıkılıyor parada lazım tabi. Dükkanın tam karşısında manav var oturdum mu net bi şekilde meyveleri görüyorum.
    Eve yakında manav yok hep ıvır zıvır yemekten meyveyi unutmuşuz her gün fix bi kilo mandalina alıp yiyorum soğuk hava c vitamini depoluyorum. Arada muz elma portakal da alıp vitamin takviyesi yapıyorum sizde yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Her Gün Bir Kilo Mandalina Yemek: Sağlık Etkileri

Bir kilo mandalina yemek, C vitamini ve diğer besin maddelerinin günlük alımını artırmanın harika bir yoludur. Ancak, aşırı mandalina tüketiminin bazı potansiyel sağlık etkileri olabileceğini unutmamak önemlidir.

Fazla Mandalina Yersek Ne Olur?

• Böbrek Taşı Riskinin Artması: Mandalinalar, sitrat açısından zengindir ve bu da böbrek taşı oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Ancak, aşırı miktarlarda sitrat böbreklerde kalsiyum birikintilerine neden olarak böbrek taşı riskini artırabilir.

• Hiperkalemi: Mandalinalar potasyum açısından zengindir ve aşırı tüketim hiperkalemiye (kandaki aşırı potasyum seviyeleri) yol açabilir. Hiperkalemi, özellikle böbrek sorunları olan kişilerde tehlikeli olabilir.

• Sindirim Sorunları: Mandalinalarda yüksek miktarda lif bulunur ve aşırı tüketim şişkinlik, gaz ve ishale neden olabilir. Bu semptomlar genellikle ılımlıdır ancak rahatsız edici olabilir.

• Alerjik Reaksiyonlar: Bazı insanlar mandalina da dahil olmak üzere turunçgillere karşı alerjiktir. Alerjik reaksiyonlar kızarıklıktan anafilakşiye kadar değişebilir.

Önerilen Günlük Miktar

Genel olarak, günde bir ila iki orta boy mandalina yemek güvenli ve faydalıdır. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen sağlık etkilerini önlemek için aşırı tüketimden kaçınmak önemlidir.

Böbrek sorunları, hiperkalemi veya turunçgillere alerjiniz varsa, aşırı mandalina tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafanı kullan mandalina ye

• C vitamininin fazla depolanmaz birader,vucuttan atılır boşa yiyorsun,tek aldığın fruktoz

• Amcam 1 hafta boyunca günde 1 kilo mandalina yedi. O gün bugündür kafası mandalina gibi dilim dilim oldu ve dili de turunculaştı. Lakabı artık Portakal Man

• 2 3 tane yersin de 1 kg ne hocam Amazon'da mı yaşıyorsun

• C vitamini depolanmaz konu kilit
    Günlük ihtiyac karşılanır sadece yani okadar yemene gerek yok

• Biraz oku

C vitamini depolanmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c vitamini sadece turunçgillerden gelmiyor.taze sebze yesende yeterli c vitaminini alırsın vücuda.
  • Biraz oku

C vitamini depolanmaz

• Kimse dememis hayret, C vitamini depolanmaz kardesim az ye
  • oku biraz

Vitamini depolanmaz c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 13 Aralık 2016; 10:43:42 >
  • depolanmazı geçtim asitli bir yiyecek midene zararı dokunabilir . ülseri ve mide rahatsızlığı olanlara portakal mandalina tarzı yiyecekler önermiyorlar.
  • Kardeş c vitamini depolanmaz kimse de çıkıp dememiş. Fazla yersen gerekeni de vücuttan atılır.

• Oha c vitamini depolanmıyor mu imiş

• Zaten ben vitamin için değil tadı güzel diye yiyordum yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Shut In Down

Zaten ben vitamin için değil tadı güzel diye yiyordum yaa

Hamallık yapıyorsun

Bu arada kimsede demiyor vücut c vitaminini depolamaz fazlasını atar tuvalete

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Atsın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Shut In Down

Atsın ya

Bende fenerbahçeliyim ama bu imza olmamış

• c vitamini depolanmaz hocam
  • Arkadaslar sağlam bir kaynaktan aldığım bilgilere göre Ç vitamini drpolanmiyormus
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.