Şimdi Ara

Her Gün 4,25 dolar Net Kazanç!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 4,25 dolar ve 8 dolar olunca paypal'a para çekme garantisi..

Ben de eskiden ptc sitelerinde baya bir zaman geçirdim, ancak para kazanamayınca bıraktım..

Teklifim akıllı telefonu ve/veya tableti olan arkadaşlara, 0 yatırım ile günde 0,85 dolarlık yüzlerce anket arasından sadece 5 adet amerikan şirketlerine ait ingilizce anket tamamlamaları karşılığında 4,25 dolar. İngilizcenizin de öyle çok ileri olmasına gerek yok. Çat - pat ingilizce bilmeniz yeterli.. Anketten atılsanız bile daha tamamlayabileceğiniz yüzlerce anket mevcut..

Kazanamayacağınız bir para için burda bu tanıtımı yapmam, zaten kazanamazsanız gelir buraya yazarsınız yalanmış diye, ben bu kadar kendimden eminim..

Hiç ingilizce bilmeyenler google çeviri ile şansını denesin yine de, kaybedeceğiniz hiç bir şey yok..

Site Dünyanın en güvenilir ödeme yapan sistemi, ödeme yapmama gibi bir durum söz konusu değil..

Size sadece tek seferde bu sistemden paypal hesabıma aktardığım 50 dolarlık (%3 kesintiden sonra 48,5 dolar) paypal makbuzunu kanıt olarak koyuyorum.Bu makbuzda bana ulaşabileceğiniz e-mail adresi de açık şekilde ortada, bana mail atın, ben size ulaşayım..

Bu sistemle 20 gün içinde kazandığınız parayla isterseniz sonra gidip neobux gibi ptc sitelerinden golden üyelik alabilirsiniz.Ama eminim ki bu parayı kazanınca bir daha ptc sitelerinin yüzüne bakmayacaksınız..

E-mail adresim dekontta mevcut bana e-mail adresimden veya özel mesaj atarak ulaşın..

Her Gün 4,25 dolar Net Kazanç!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHeeTaN -- 23 Nisan 2014; 16:31:50 >

• Link nerde bide surekli anket yollaniyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10_ur24

Link nerde bide surekli anket yollaniyormu

Sadece link vererek olmuyor ayrıca bu sistemi nasıl uygulayacağına dair benim sana konuyu anlatmam gerekiyor. Söz ettiğim uygulama internet explorer, google chrome gibi bir internet tarayıcısı ama parayı nasıl internet tarayıcısı üzerinden kazanacağına dair sana durumu kapsamlı şekilde anlatmam gerekiyor. Bana özel mesaj at veya e-mail at ben sana olayı adım adım anlatayım..

İlla uygulamanın adını öğrenmek istiyorsan söylüyeyim puffin browser, apple store'dan arat tamamen ücretsiz versiyonu ile bu paraları kazanacağız, ama puffin browser sadece aracı..

Bazı arkadaşlar benim açtığım konu üzerinde reklam yapmaya çalışmışlar ama bu anlattıkları yöntemler söz ettikleri oranlarda para kazandırmıyor..

Ben sana günde 0,85 dolarlık 5 anket tamamlayarak günlük 4,25 dolar kazanma garantisi veriyorum, zaten kazanamazsan da gelir buraya yazarsın kazanılmıyormuş, yalanmış diye ve kimse de benim yazdıklarıma inanmaz..

Ben bana ulaşanlara elimden gelen yardımı yapıyorum, şu ana kadar forumdan bana onlarca kişi ulaştı ve bu işten nasıl para kazanacaklarını ayrıntısı ile anlatmakla kalmadım ayrıca dediğim şekilde yaparken de sorun çıkmasın diye her adımında yanlarında oldum ve her soruya birer birer açıklayarak cevap verdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gordon1905

BİLİNDİĞİ GİBİ ARTIK HERKES ALIŞVERİŞLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN YAPMAYA BAŞLADI.BERUBY SİTESİDE İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPAN FİRMALARLA ANLAŞARAK REKLAMLARINI YAPMA KARŞILIĞINDA MÜŞTERİLERİNE KAZANÇ SİSTEMİ OLUŞTURDU.SİSTEMİN İŞLEYİŞİ ŞU ŞEKİLDE;BERUBY SİTESİNE GİRİP ÜYE OLUYORSUNUZ.DAHA SONRA BERUBY SİTESİNDEN ÜRÜN ALACAĞINIZ SİTEYİ ARATIP BULUYORSUNUZ.DAHA SONRA BERUBY SİTENİN VERDİĞİ %'LİK KAZANCI GÖSTERİYOR VE TIKLADIĞINIZDA SİZİ KENDİ SİTESİ ÜZERİNDEN YÖNLENDİRİYOR.ALIŞVERİŞİNİZİ YAPTIKTAN SONRA 2-3 GÜN İÇİNDE %LİK KAZANCINIZ BERUBY SİTESİNE AKTARILIYOR.HER 1 TL OLAN HESABINIZI BİR SONRAKİ AY PAYPAL HESABINIZA AKTARABİLİYOR VE ALIŞVERİŞ YAPTIKÇA KAZANABİLİYORSUNUZ.AYRICA DAVET ETTİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZDAN VE ONLARIN YAPTIKLARI ALIŞVERİŞLERDEN DE KAZANÇ SAĞLAYABİLİYORSUNUZ.GÜVEN SAĞLAMAK İÇİN BİRKAÇ RESİM YÜKLEYEREK KAZANÇLARIMI GÖRMENİZİDE SAĞLAYACAĞIM.SİZLERDEN TEK RİCAM DAVET LİNKİMDEN ÜYE OLUP EMEĞİME KARŞILIK VERMENİZ...

ŞİMDİ TEK YAPMANIZ GEREKEN LİNKE TIKLAYIP ÜYE OLMAK;http://tr.beruby.com/promocode/upQjL_

BİLGİ ALMAK İSTEYENLER OLURSA CEVAP YAZARAK YADA ÖZEL MESAJ ATARAK BANA ULAŞABİLİRLER.KAZANÇLAR BOŞA GİTMESİN HERKES KAZANSIN ;)

Markafoni / Gittigidiyor / Tefal / U.S. Polo Assn / Hepsiburada / Tchibo / Dominos Pizza / Sportive / Korayspor / Teknosa / Gold / Marcamarca.com / Flo / Collezione / D&R / Avansas / Çiçek Sepeti / Mizu VE DAHA BİRÇOĞU BERUBY KAZANÇ SİSTEMİ İLE KAZANDIRMAKTA.TÜM MARKALARIN ANLAŞMASI GEREĞİ %LİK KAZANÇLARI DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKTE.ANCAK HEM ALIŞVERİŞ YAPIP HEMDE İNDİRİM VE %LİK KAZANÇ İLE PARANIZI GERİ KAZANMAK BU SİTE İLE MÜMKÜN.GEÇ OLMADAN KATILIN SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERDEN KAZANÇ ELDE EDİN...
     Her Gün 4,25 dolar Net Kazanç!.. Her Gün 4,25 dolar Net Kazanç!..

21 kisi gelmis senin linke fakat 3 lira var bune boyle ben birsey satin alacam 10 krs gelecek biz sifirdan neredeyse nic para vermeden birseyler yapmak istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHeeTaN

quote:

Orijinalden alıntı: 10_ur24

Link nerde bide surekli anket yollaniyormu

Sadece link vererek olmuyor ayrıca bu sistemi nasıl uygulayacağına dair benim sana konuyu anlatmam gerekiyor. Söz ettiğim uygulama internet explorer, google chrome gibi bir internet tarayıcısı ama parayı nasıl internet tarayıcısı üzerinden kazanacağına dair sana durumu kapsamlı şekilde anlatmam gerekiyor. Bana özel mesaj at veya e-mail at ben sana olayı adım adım anlatayım..

İlla uygulamanın adını öğrenmek istiyorsan söylüyeyim puffin browser, apple store'dan arat tamamen ücretsiz versiyonu ile bu paraları kazanacağız, ama puffin browser sadece aracı..

Bazı arkadaşlar benim açtığım konu üzerinde reklam yapmaya çalışmışlar ama bu anlattıkları yöntemler söz ettikleri oranlarda para kazandırmıyor..

Ben sana günde 0,85 dolarlık 5 anket tamamlayarak günlük 4,25 dolar kazanma garantisi veriyorum, zaten kazanamazsan da gelir buraya yazarsın kazanılmıyormuş, yalanmış diye ve kimse de benim yazdıklarıma inanmaz..

Ben bana ulaşanlara elimden gelen yardımı yapıyorum, şu ana kadar forumdan bana onlarca kişi ulaştı ve bu işten nasıl para kazanacaklarını ayrıntısı ile anlatmakla kalmadım ayrıca dediğim şekilde yaparken de sorun çıkmasın diye her adımında yanlarında oldum ve her soruya birer birer açıklayarak cevap verdim..

hocam mesajinizi bekliyorum

• Ben inanamadım malesef bu duruma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paypal ile ödeme yapan güvenilir sistemler, tavsiye sırasıyla listelenmiştir. Refferer ile üye olmanın bazı

avantajları vardır, yorumlarınızı bekliyorum, ödemelerle ilgili olarak bazılarından 2-8$ arası ödeme alınmıştır,

Türkiye'ye ödeme yapan sistemlerdir kesinti yapmayan sistemlerdir.

PTC Siteleri
    1 - Clixsense.com
    2 - Ojooo.com
    3 - Shbux.com
    4 - Probux.com
    5 - Neobux.com
    6 - Waoindia.com
    7 - Trbux.net
    8 - Twickerz.com
    9 - Ctpbux.com
    10 - Ptcsolution.com

Beğer Kazan Siteleri (Paid to Like)
    1 - Paid-to-like.org
    2 - Socialtakipci.com
    3 - Youlikecash.com
    4 - Likes2cash.com
    5 - Xfans.eu

• gordon 1905 alemsin valla:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptcsite46

gordon 1905 alemsin valla:D

hocam imzanizdaki sitelerden aylik site basi ne kadar geliriniz var

• neobux da 20 dolar yatırımım var ama ay sonunda 22 dolar falan yapacak gibi ondan pek bir kazancı olmadığından tüm parayı çekcem. Probux'ta 20 ref kiram var 4 dolar yatırdım. o ise 7-8 dolar getirecek gibi. O yuzden yatırımımı Probux'a kaydıracağım. Onun dışında PTC Circle Sitesine üye olmanı tavsiye ederim. 6 dolar paypalın gerçekten senin hesabına ait olup olmadığını kanıtlamak için yatırım yapman gerek. Onun dışında 6 dolar ile ref alırsın ömür boyu geçerliliği var. Ben 6 dolar + 20 dolar ref aldım. 10 dolarlık ödeme talep ettim. Daha henüz 12 gun oldu. Ödemeler 25 gun içinde yapılıyor ama yapılıyor merak etme.

• izninizle bende takım sitemizi paylaşmak isterim öylesine bakarsanız dahi memnun olurumhttp://clixsenceileparakazan.blogspot.com.tr/
  • kardeşim bana anlatırmısın msj olarak referansından da uye olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.