Şimdi Ara

Her Dakika Müzik Dinle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş yerinde ofiste çalışırken, Okulda tenefüs aralarında veya yolda seyir halindeyken gün içinde mutlaka aklımıza sevdiğimiz bir şarkı gelir ve mırıldanırız işte tam o sırada o şarkıyı dinleme imkanı bula bilmek kadar bizleri mutlu eden ne ola bilir ki.

    Sevdiğimiz sanatçıların en sevdiğimiz şarkılarını dinleme imkanı bula bileceğimiz oldukça iyi hazırlanmış bir arşive sahip olan neredeyse her şarkının içinde bulunduğu müzik dinle me sitesinde mutlaka çok sevdiğiniz bir şarkıyı bulabilir hatta onu sosyal paylaşım siteleri aracılı ile sevdiğiniz insanlara armağan edebilirsiniz.

    Çalışma ortamlarını sıkıcılıktan kurtarmak, eğlenmek ya da aklınıza gelen şarkıyı anaında dinlemek için oldukça ideal olan bu sitede Türk müziğine damgasını vurmuş olan en büyük sanatçıların bütün şarkılarını bulabilir siniz. Ayrıca müslüm gürses şarkıları hayranları için özel olarak oluşturulmuş bir kategori altında toplanarak ziyaretçilerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamakta olan bu siteyi mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye derim.

    İnsanlar için nefes almak ne kadar önemli ise müzik dinle mekte o kadar önemli birşey kendinizi bundan mahrum etmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal300 -- 26 Ekim 2013; 20:31:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.