Şimdi Ara

HER 5 KİŞİDEN BİRİ ÇAKMA TELEFON KULLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet toplu taşıt kullanmayan ben mecburi olarak 1 haftadır toplu taşıt kullandım ve şunu farkettim herkesin elinde çakma telefon kaynıyor.
    Yedisinden yetmişine genç yaşlı herkesde var abi herkeste.
    Dün mesela metroya bindin 3 tane kişide iphone 6 çakması vardı,tabii bunu BİLGİSİZ BİRİ çıplak gözle anlayamaz ben MESELA EkranINDAN ANINDA ANLIYORUM ÇAKMA OLDUĞUNU.
    Neyse 3 tane iphone gördüm demiştim aynı metroda 1 adet note4 1 adet note 3 çakmasıda vardı hatta note4 ü 50 yaşlarında bir amca kullanıyorlar.
    Özellikle iphone ve samsung telefonlar birsürü çakması var herkesin elinde,tabiki lg g3 g4 lerinde birsürü çakması var ama özellikle iphone ve samsung kaynıyor mubarek.yAKINDA NOTE5 DE ÇIKAR ÇAKMASI

2 gün öncede vapurda 45 YAŞLARINDA KARI KOCA oturuyor birinde çakma lg g4 birinde çakma iphone 6 nedir bu arkadaş bunlar yüzünden elimdeki telefonu satıp yakında nokia lumia almaya karar verdim en azından çakması yok.

Hadi gençleri geçtim hava atayım diye gidip yürüyen kanser istasyonu cihazları alıp kullanıyorlar ama bu yaşı büyük insanlara ne demeli bilmiyorum onlar galiba bu konularda bilgisiz.

SONRADAN GELEN EDİT : forumda çok çocuk var acaba bu konuyu açmakla hatamı ettim diye düşünüyorum şuan,belki onları daha çok özendirdim bu çakma telefonlara kim bilir ama kanser oldukları zaman yada kısır oldukları zaman belki derler bi abi bizi uyarmıştı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 1 Eylül 2015; 13:59:12 >

• SORUNCA BİREBİR AYNISI DİYOLAR HALBUKİ ANDROİD JELLY BEAN ÜZERİNE IOS LAUNCHER ATILMIŞ ONA ÇOK GÜLÜYORUM :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğlum çıktığından beri ip5 kullanıyorum uzaktan bakınca 5-5s hatta 6 arasındaki farkı bile ayırt edemiyorum siz nası milletin telefonunun çakma olduğunu anlıyosunuz hadi onu geçtim hiç mi işiniz gücünüz yok milletin telefonunu inceliyosunuz otobüste metrobüste kafamda 1000 tane düşünce oluyo benim
  • İZMİR'DE YAŞASAYDIN 1 TANE BİLE ÇAKMA TELEFON GÖRMEZDİN, YAŞ 15,45,75 HİÇ FATKETMEZ BURDA KİMSE ÇAKMA TELEFON KULLANMAZ HERKEA BİLİNÇLİDİR İŞİNE YARAYAN TELEFONU ALIR EN SON ÇIKTI DİYE TÜM PARASINI BİR TELEFONA BAYILMAZ İHTİYAÇLARİ DOĞRULTUSUNDA NOKIA 1110 KULLANAN BİLE VARDIR BUNUN ADI FAKİRLİK DEĞİL İZMİRLİLİKTİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahiller ne bilsin radrasyon değerini

• Bir ara (4-5 sene önce falan) çakma telefon çevremde piyasada kaynıyordu. Ama artık görmüyorum hiç bu olayı atlattık sanmıştım.

200 lira çakmaya vereceğine git 2.El al. Paran yoksa dandik bir şey al. Hem kanser yayıyorlar hem kanser oluyorlar. Bilinçlenmemiz lazım.

İlla bir kaç kişinin daha ölmesi lazım anlamamız için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Cahiller ne bilsin radrasyon değerini

SAR ne dir lo ? En iyi en yüksek benim telefondadır gel kapıştıralım .

Vallahi orcinal samsun ayfon çok hojdur ama banenah .

Ben mamur değilem benim bahça yoh mamur değilem maaşlı değilem .

E nasıl edare edeyor ? Öyle değil me ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

oğlum çıktığından beri ip5 kullanıyorum uzaktan bakınca 5-5s hatta 6 arasındaki farkı bile ayırt edemiyorum siz nası milletin telefonunun çakma olduğunu anlıyosunuz hadi onu geçtim hiç mi işiniz gücünüz yok milletin telefonunu inceliyosunuz otobüste metrobüste kafamda 1000 tane düşünce oluyo benim

sincap sen daha vitaminken benim elimde nokia 1011 vardı bırakta telefondan biraz anlayak sadece 1 kere bakmam yeter telefonu anında anlarım çakma olduğunu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

oğlum çıktığından beri ip5 kullanıyorum uzaktan bakınca 5-5s hatta 6 arasındaki farkı bile ayırt edemiyorum siz nası milletin telefonunun çakma olduğunu anlıyosunuz hadi onu geçtim hiç mi işiniz gücünüz yok milletin telefonunu inceliyosunuz otobüste metrobüste kafamda 1000 tane düşünce oluyo benim

sincap sen daha vitaminken benim elimde nokia 1011 vardı bırakta telefondan biraz anlayak sadece 1 kere bakmam yeter telefonu anında anlarım çakma olduğunu .

sincap ne lan kaale aldık cevap yazdık salak salak konuşup adamın canını sıkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

İZMİR'DE YAŞASAYDIN 1 TANE BİLE ÇAKMA TELEFON GÖRMEZDİN, YAŞ 15,45,75 HİÇ FATKETMEZ BURDA KİMSE ÇAKMA TELEFON KULLANMAZ HERKEA BİLİNÇLİDİR İŞİNE YARAYAN TELEFONU ALIR EN SON ÇIKTI DİYE TÜM PARASINI BİR TELEFONA BAYILMAZ İHTİYAÇLARİ DOĞRULTUSUNDA NOKIA 1110 KULLANAN BİLE VARDIR BUNUN ADI FAKİRLİK DEĞİL İZMİRLİLİKTİR

Yok mu izmirli forumu git orada takıl biz İzmirli değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bir ara (4-5 sene önce falan) çakma telefon çevremde piyasada kaynıyordu. Ama artık görmüyorum hiç bu olayı atlattık sanmıştım.

200 lira çakmaya vereceğine git 2.El al. Paran yoksa dandik bir şey al. Hem kanser yayıyorlar hem kanser oluyorlar. Bilinçlenmemiz lazım.

İlla bir kaç kişinin daha ölmesi lazım anlamamız için.

Yeşil font kuulmuş. Lens mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 1 Eylül 2015; 13:12:01 >
  • Ortadoğu halkı hava atmayı seviyor. Bir arkadaş daha demin konusunu açmıltı silindi galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ortadoğu halkı hava atmayı seviyor. Bir arkadaş daha demin konusunu açmıltı silindi galiba.

o yüzden ne diyoruz EĞİTİM ŞART
  • ayfon var iphone var ben iphone 6 kullanıcısı olarak konuşmalıyım ki fena
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kızdaki original mı?

HER 5 KİŞİDEN BİRİ ÇAKMA TELEFON KULLANIYOR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ortadoğu halkı hava atmayı seviyor. Bir arkadaş daha demin konusunu açmıltı silindi galiba.

Hocam hava atmayı seviyor insanımız ama 4 bin liraya telefon olur mu Allah aşkına ?

128 gb hafızaya sahip model ip6 plus : 949 Dolar - 2.772 Türk Lirası yapıyor şu an

Apple iPhone 6 Plus 128GB Uzay Gri Dist Cep Telef. 3.599,00 TL -Güncel 4bin liradan düşmüş indirimli fiyat birde

Birde üstüne Türkiyedeki insanın alım gücü ile yurt dışındaki insanın alım gücünü karşılaştırın.

Yurt dışında ortalama gelirli düzgün bir işi olan her insan evladı bu telefonu alabiliyorken.Türkiye de mühendis adam zor alıyor bu yüzdende büyük bir statü göstergesi oluyor zaten.

Soyuluyoruz.

• Bende beyaz iPhone 5 var, ilk çıktığında electro world'den almıştım.
    iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6 arasındaki farkları bile doğru düzgün bilmiyorum.
    Belki çakma dediğin telefon orijinal nasıl anlayabiliyorsun ki ?
    Sonuçta otobüste görüyosun içini açıp bakamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

Hocam hava atmayı seviyor insanımız ama 4 bin liraya telefon olur mu Allah aşkına ?

128 gb hafızaya sahip model ip6 plus : 949 Dolar - 2.772 Türk Lirası yapıyor şu an

Apple iPhone 6 Plus 128GB Uzay Gri Dist Cep Telef. 3.599,00 TL -Güncel 4bin liradan düşmüş indirimli fiyat birde

Birde üstüne Türkiyedeki insanın alım gücü ile yurt dışındaki insanın alım gücünü karşılaştırın.

Yurt dışında ortalama gelirli düzgün bir işi olan her insan evladı bu telefonu alabiliyorken.Türkiye de mühendis adam zor alıyor bu yüzdende büyük bir statü göstergesi oluyor zaten.

Soyuluyoruz.

Zenfone alın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

Bende beyaz iPhone 5 var, ilk çıktığında electro world'den almıştım.
    iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6 arasındaki farkları bile doğru düzgün bilmiyorum.
    Belki çakma dediğin telefon orijinal nasıl anlayabiliyorsun ki ?
    Sonuçta otobüste görüyosun içini açıp bakamıyorsun.

İçine baksam zaten anında anlaşılır onu geçtim içine bakmama gerek yokki,ekrandan anlıyorum hatta onuda geç kameranın olduğu bölümdende anlaşılır okadar çok farklı olan yerler varki orginal ile en az 6-7 tane fark var dış görünüşünde.

bu tür çakma telefonları kullanırken yanında 5 tane yedek batarya taşıman lazım ikincisi kısırlığa kansere hazırlıklı olmak lazım.

içinin özeliklerini yazmama gerek bile yok o eski ace telefon varya onlar bile bunlardan daha performanslı

• Spodermen kullanıcısına yanıt
    La LG hojdur zenfone hojdur ama banenah. Gökten akıl yağarken şemsiyemi açtın.

Ben Iphone kullanmak istiyorum paramda var ama ülkemde yurt dışının 2 katı fiyatına alıyorum gümrük ve vergi politikaları yüzünden.

Zenfone2 2GB Ram / 16 GB Rom Fiyatı : 199 Dolar
    Zenfone2 4GB Ram / 64 GB Rom Fiyatı : 299 Dolar

Bunlar Yurt dışı çıkış fiyatları . Döviz uçtuğu halde 16 GB - 581 Türk Lirası 64 Gb - 850 Türk Lirası yapıyor.

1.099,00 TL Asus Zenfone 2 16 GB ZE551ML Gümüş - Güncel Türkiye fiyatı

Belki jeton düşer şimdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.