Şimdi Ara

Hepsiexpress Mopaş'ta İkbal 300 gr sucuk 5 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1420691/(9682d15d-ea22-4ad3-80ee-16e6dd0ff757.png, 1080, 2160, 8D706D)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 6 Şubat 2021; 0:14:28 >

• Link vermen imkansız hocam, ancak ekran görüntüsü paylaşabilirsin.

• parker312 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüsü aslında ama bir sıkıntı var bu şekilde çıkıyor..
  • 50 tl alışveriş yapanaymış ana sayfada reklamı var

• Ben 2 gündür hepsiburada üzerinden happy center marketinden sipariş veremiyorum. Kuryeler şuan dağıtıma çıktı diyor sürekli. Bütün gün sipariş geçemedim sonunda yıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Hepsiexpreste, Happy center ve Mini market te teslim saati seçilemeyip anında gönderim yapıldığı için devamlı denemekten başka bir şey yok ( bunlarda da GETİR deki gibi sıraya al getir seçeneği yapılsa iyi olur)
  • İkbal herzaman iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiexpress 1 hafta sonrasına teslimat tarihi verdi carfur kampanyası vardı yağ ıvır zıvır ayrıca çek. Kullandım teslimat günü getirmediler aradım ilgileniyoruz dediler sallamadılar. Ertesi gün tekrar aradım ilgileniyoruz dediler kimse sallamadı. Ertesi gün tekrar aradım HEXpres siparişi carfur a aktarmamış ondan kimse harekete geçmemiş e benim ne suçum var satın aldıklarımı şimdi yollayın diyorum olmaz iptal edebiliriz diyorlar. E lanet gitsin iptal edin dedim tamam başlattık iptali dediler. 1 hafta sonra aradılar iptal işlemini başlatıyoruz dediler e dedim iptal edilmişti yok bize yeni düşmüş iptal talebiniz dendi. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Bir daha yaklaşmam ne bk yerseler yesinler. 20 gündür 100 tl mi de bloke ettiler. Market alışverişi de yalan oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.