Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü, 3 Mobil
5 sn
39.407
Cevap
2.493
Favori
5.053.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
184 oy
Sayfa: önceki 1...985...1968196919701971
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu ürünlerde sahte çok oluyor bu fiyata zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kod ne kadar daha uzun süreli kod var mı elinizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    https://www.hepsiburada.com/ariel-dag-esintisi-renkliler-toz-camasir-deterjani-12-kg-80-yikama-p-HBV00000VF28O?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 haftada opus3a ve D&R'dan çok sayıda CD ve plak aldım. Zihni müzik de %20 yapmış 3 ekimden itibaren. Hatta ziihniden de 30 eylülde sipariş geçmiştim. indirimli fiyatlarla benim ödediğimin arasında 5 bin liraya yakın fark var. albümlerin çoğu hala ambalajında. açıp dinleme fırsatım olmadı. 14 gün cayma hakkı sürem hala var. önce biraz üzüldüm bu kadar yüksek farka. 5 sene önce olsaydı kesin opusa, D&R’a iade eder, diğer mağazadan sipariş verirdim ama öyle üşendim ki. 5 bin tl de olsa, elime plaklar cdler sağlam, yamulmadan, kırılmadan geçmiş. onun stresini zaten her alışverişte yaşıyorum :) şimdi bi daha iade et, tekrar sipariş ver, gelen acaba düzgün gelecek mi, bir sürü parametre. sonuç olarak, 5 bin liraya yakın zarardayım :) şimdi burda 300-400 tl için iade/tekrar sipariş verecek olan arkadaşları görünce aklıma geldi. yaptıklarını asla yadırgamıyorum, insanın alın teriyle kazandığı parada 50 lira bile boşa gitse adama koyar..en azından bana öyle oluyor. ama kendimde artık o enerjiyi bulamıyorum (bu bir dertleşme mesajı oldu sanırım).

saygılar efendim.

MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Stokluk bulunmaz fiyata gelecek

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.