|
Bu ürünlerde sahte çok oluyor bu fiyata zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
|
Bu ürünlerde sahte çok oluyor bu fiyata zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kod ne kadar daha uzun süreli kod var mı elinizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
son 2 haftada opus3a ve D&R'dan çok sayıda CD ve plak aldım. Zihni müzik de %20 yapmış 3 ekimden itibaren. Hatta ziihniden de 30 eylülde sipariş geçmiştim. indirimli fiyatlarla benim ödediğimin arasında 5 bin liraya yakın fark var. albümlerin çoğu hala ambalajında. açıp dinleme fırsatım olmadı. 14 gün cayma hakkı sürem hala var. önce biraz üzüldüm bu kadar yüksek farka. 5 sene önce olsaydı kesin opusa, D&R’a iade eder, diğer mağazadan sipariş verirdim ama öyle üşendim ki. 5 bin tl de olsa, elime plaklar cdler sağlam, yamulmadan, kırılmadan geçmiş. onun stresini zaten her alışverişte yaşıyorum :) şimdi bi daha iade et, tekrar sipariş ver, gelen acaba düzgün gelecek mi, bir sürü parametre. sonuç olarak, 5 bin liraya yakın zarardayım :) şimdi burda 300-400 tl için iade/tekrar sipariş verecek olan arkadaşları görünce aklıma geldi. yaptıklarını asla yadırgamıyorum, insanın alın teriyle kazandığı parada 50 lira bile boşa gitse adama koyar..en azından bana öyle oluyor. ama kendimde artık o enerjiyi bulamıyorum (bu bir dertleşme mesajı oldu sanırım). saygılar efendim. |
|
MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
|
|
Stokluk bulunmaz fiyata gelecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|