Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AG G9PCF Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.470
Cevap
2.360
Favori
4.385.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18201821182218231824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu urunden 19 ekimde sipariş verdim. 31 Ekim teslimat diyor. Spigenin kendi sitesinde de cok yakinda stokta yaziyor. Muhtemelen HB de stokta yok. Peşin peşin bayılmış olduk iyi mi!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrebagiran kullanıcısına yanıt

Bununla laptop şarj edilir mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebagiran

Laptoplarin şarj girişi genelde kendi adaptörüne göredir. Ama bazı laptoplar powerbanklar ile uyumlu olabilir. Laptopun uyumluluğuna bakmanız gerekir.

Type C ile şarj edilen laptop var artık ama 30w ne şarj eder bilemedim. Kapalıyken belki bir nebze yardımcı olur ama kaç saat sürer. Laptop açıkken zaten edemez.

3 hafta teknik servisin keyfini bekledikten sonra "ürün tamir edilemiyor" diye not düşmüşler.. HB hemen para iadesi yapmış.. aynı ürün şu an 329 liradan satılıyor.. yani 100 liralık çakallık yaparak siteyi batmaktan kurtarmış oldular.. aferin Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• antique kullanıcısına yanıt
    Bu tip durumlarda satıcıların niyetleri okunuyor açıkça. Müşteriyi düşünen firmalar aynı urunden veya bir üst modelini yollarken diğerleri dediğiniz gibi şirketi kurtarıp para iadesini yapiveriyor.

• antique kullanıcısına yanıt
    Direkt spigen gönderecektiniz onlar yardımcı oluyor

22.5 watt çıkışlı powerbank e yavaş şarj diyor da o yüzden sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

25.429₺

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]app.hb.biz
    Seagate 6 Tb Seagate Skyhawk 3.5 256MB 5900RPM Sata3 Fiyatı
    https://app.hb.biz/M7XMtJYfROPI

Aynen hocam yavaş der gaming laptoplarda adaptörler şimdi 240-300 watt tuğla gibi. Normallerde 120-150 çeker herhalde

HB'nın böyle çakallık yapacağını hiç düşünmedim, HB da yardımcı olur sandım  

2 yil once amazondan aldigim Under Armour sirt cantasi su geçirmez özelliğine rağmen normal bir yagista baya su geçirmişti. Ben de durumu UA müşteri hizmetlerine bildirdim ürünü üreten firma nerden tedarik ettiyseniz oraya yollayin dedi yani amazona. Ben durumu amazona yazdığımda hemen iade edin ürün depoya ulaşır ulaşmaz size yenisini kargolayalim demisti. Üstelik ürün stoğu yoktu o an ama ertesi gun girer girmez stoğa bana o ürünü yollamışlardi. Yani her zaman üretici de ürününün arkasında durmuyor.

• emrebagiran kullanıcısına yanıt
    Amazonun tedarikçilerle anlaşmasında katı kuralları var. Müşteriyi mağdur etmezler. Üretici size burun kıvırsada amazonla ticaret devamlılığını kaybetmemek veya fiyat farklarından ceza yememek için mağduriyetiniz mutlaka giderilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spigenden çöp almam kılıfı 3 aya soyulur adaptörü sabit takılı prizde yerinden çıkmadan 6 ay içinde bozulur powerbankı 1 sene içinde şişer davul olur. şimdi aluminyum yapmışlar kasayı şişse bile anlaşılmaz

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    +1

Spigen + Baseus.

Direkt kara liste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Nightwish - Beauty of the Beast

• All of my songs can only be composed of the greatest of pains
    • Every single verse can only be born of the greatest of wishes
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Spigenden sadece araçlardaki mıknatıslı tutacaktan kullanıyorum çok memnunum. Şarj ürünlerinde yıllardır anker kullanırım aldığım hiçbir şey bozulmadı

baseus un lightning kablosunu yıllardır kullanıyorum, çok memnunum. örgülü yapısında hiç yıpranma da olmadı.

bendeki baseus da iyi çıktı 4-5 yıldır sorunsuz

Spigen 30000 mAh Hızlı Şarj Powerbank alacaktım Hepsiburada üzerinden. Deneyiminize göre almamalı mıyım? Ne dersiniz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.