Şimdi Ara

Hepsiburada Toshiba P855-34N alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 14.09.2013 tarihinde Hepsiburada'dan %50 kampanya ile 2.299 TL'ye Toshiba Satellite P855-34N Intel Core i7 3630QM 2.40GHz 16GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar aldım. Ürün geldi. ancak ürün sistem belleği 8GB çıktı. Konuyu yetkililere bildirdiğim de ise iade edin dediler başka da bir şey demediler. Hemen 16GB ibaresini 8GB olarak değiştirdiler. Elimdeki faturada da 16GB yazıyor. Ben kendim prosedürleri uyguluyorum. Ancak benden önce alan ve bilgisayarı işi icabı kullanan vatandaşlar belki de bu ürünün ram'ini hiç ama hiç kontrol etmeyecekler. Eğer çevrenizde almış olanlar var ise bilgilendirmeniz için ben vatandaşlık görevimi yapma namına buraya yazıyorum.. Tercih alıcının ancak sadece insanların bunu bilmesini istedim. Teşekkürler.

    https://store.donanimhaber.com/82/78/8d/82788db6e78911981ab549d341e2f6a7.JPG
     Hepsiburada Toshiba P855-34N alanlar







  • Ayrıca konuyu ürün sayfasında dile getirmek için yorum bölümünden yorum yaptım sağolsun yetkililer yayımlamadılar. Ben de buradan sesimi duyurmaya karar verdim. Sizlerin de yardımı ile benden önce almış insanlara bir şekilde duyurabileceğime inanıyorum.
  • Hepsiburadacom dan alışveriş yapılmaz. İlanda belirtilen özelliklere güvenilmez. Mutlaka özellikle bilgisayar alımlarında üreticinin destek sitesinde o modele ait teknik özellikleri kontrol edeceksin..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı faturada 16gb ram yazdığı halde 8gb geldi bende prosedürleri uygulayacam. İletişim içinde olalım.
  • Aslında bilgisayarı çok isteyerek aldım. İade sürecini başlattım. 7 gün süresi var ve şu anda bekliyorum. Burak bey siz ne yaptınız.
  • Bende iade sürecini başlattım. Gönderdim bilgisayarı bakalım ne olacak bekliyoruz.Umarım sorun çıkmaz.
  • burak.19 B kullanıcısına yanıt
    HB ile iletişime geçtiniz mi. Ben geçtim ancak iade edin diyorlar başka da bir şey demiyorlar. Size herhangi bir açıklamada bulundular mı. Ayrıca bizden başka alanların hakkı ne olacak çok merak ediyorum. Ortada bir hatadan da kaynaklansa haksız bir kazanç söz konusu. HB'nin ürünü alanların tamamına (bizler de dahil) bilgilendirme yapması gerektiğini düşünüyorum. Ki böyle bir uygulama daha yapılmadı. Ayrıca sikayetvar.com'da konuyu paylaştım. Sizi de oraya bekliyorum. Hassasiyet oluşmaz ise diğer insanların hakkı sanırım örtbas edilecek..

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2023498/




  • Ulaşmamış daha benim yolladığım sizinki ulaşmış mı size aide alıcaklarına dair kesin bir bilgilendirme yaptılar mı
  • gokan55 kullanıcısına yanıt
    Ben yukarıda da bahsettiğim gibi iade sürecini başlattım ancak iade işlemini daha gerçekleştirdim. Şu anda şikayetvar.com aracılığı ile HB'nin bu yaptığının doğru olmadığı yönünde şikayette bulundum. Onlardan cevap geldi. Detaylı olarak bilgilendirme yapılacaktır diye.http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2023498#gorusmeler burada takip edip yorumda bulunabilirsin. Ayrıca ben iade etmek istemiyorum. DEĞİŞİM yapmak istiyorum. Ancak 16 GB ile değişim yapmazlar ise iade edeceğim. Burada iade konusunda problem çıkartamazlar çünkü elimizdeki fatura 16GB olarak düzenlenmiş durumda. Saygılar.
  • Arkadaşlar HB'den gelen maili paylaşıyorum.

    Merhaba Mustafa Bey,

    Satın almış olduğunuz ürün ram kapasitesi ile ilgili firmadan bize geri dönüş yapılmıştır. Merkez ofislerinde müşteri karşılama mevcuttur. Bununla ilgili Cihazınızı aşağıdaki adrese kargolayıp ürünün ram upgrade işlemi için bekleyebilirsiniz. Yada direkt olarak adrese kendiniz gidip ürünü anında işleme aldırıp kısa sürede işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

    Adres: Burhaniye Mah. Neşet bey sok. No:7/B Üsküdar

    Konu ile ilgili Mesut Bey yardımcı olabilir. 0216 422 40 50 şirketin numarası Merve Hanımın dahilisi 128 Mesut Beyin dahilisi 187.

    İkisi ile de görüşme yapabilirsiniz.

    İyi günler

    Kerem Mert
    Ürün Destek Sorumlusu

    Ben Mesut bey ile irtibat kurdum. RAM'i takıp takamayacağımı sordu ben takabileceğimi söyledim. Bugün kargoya verecek. Bilgi veririm...




  • Benim iade işlemlerim gerçekleşti parayı yatırdılar bugun hesabta şu anda görünmüyor ama belirli bir zaman alabilirmiş gözükmesi 24 saat gibi ben kesin iade istemiştim o yüzden bu mail gelmedi sanırım bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokan55

    Benim iade işlemlerim gerçekleşti parayı yatırdılar bugun hesabta şu anda görünmüyor ama belirli bir zaman alabilirmiş gözükmesi 24 saat gibi ben kesin iade istemiştim o yüzden bu mail gelmedi sanırım bana

    Ben Cardfinansla 12 taksitte almıştım. Paranın tamamını bir seferde iade ediyorlar mı? Taksit taksit ödemiyorlardır umarım.
  • Ram geldi. Kapağı açtım veeeeeee 2 slot da dolu. 4GB+4GB birbirinden farklı marka 2 ram var. Zaten o kadar süre bekleyerek iyice sıkılmıştım. Bu da cabası oldu. Hem rami hem de bilgisayarı iade ettim. Banka limitimin problem olmayacağını söyledi. Artık yeni bir bilgisayar bakıyorum. Bu arada kriterlerim de iyice netleşti.

    Intel Core i7 (3. veya 4. nesil)
    16 GB 1600 MHz Ram
    HDD önemli değil (SSD takacağım)
    En az 2GB harici NVidia Geforce GT650M ve yukarısı
    15.6" 1920x1080 çözünürlük ve Full HD Mümkünse mat ekran(Ağırlığına göre belki 17.3" tercih edebilirim)
    Marka takıntım çok yok aslında ama kasası sağlam olması lazım. İş'te kullanacağım.
    Oyun meraklısı değilim hatta oyun oynamam. Programlarımı tıkır tıkır çalıştırsın bu önemli.
    Win7 32 ve 64 bit driverları olmalı.

    ASUS N550JV-CN127H düşünüyorum. Ama alt kapak sıkıntı. Batarya içinde, sökmek takmak uğraştırıcı gibi görünüyor.

    Tavsiyelerinizi alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc5088 -- 25 Eylül 2013; 12:23:43 >




  • Bende yeni bilgisayara bakıyorum iyi bi bilgisayar denk gelirse haber ver bizide unutma
  • gokan55 kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi biraz açıyorum. 3000 TL ye kadar bakacağım. Alacağım bilgisayara karar verince buraya yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.