Bende uygulamadan girince hediye çeklerim kısmında gözüküyor. " 250/50 - English Home, Madame Coco ve Yataş ürünlerindeki 250 TL tutarındaki alışverişinizde kullanabilirsiniz. " |
Hepsiburada Sana Özel 250/100 TL İndirim (4. sayfa)
-
-
Telefona mesaj da geldi. Sepette hiçbir şekilde düşmüyor. Whatsap destekten durumu anlattım 3 gün içinde dönüş yapacağız diyor. La zaten yarın akşama kadar kampanya. Hay Allahım yarabbim.
-
Aynı durumdayım :) belli ürünlere mi geçiyor acaba bunların işi belli olmaz.
-
attıkları listeden denemediğim kategori kalmadı. Böyle salak iş olmaz gerçekten ya :)
-
Bu arada son siparişi 20 Aralık 2021'de vermişiz. Yaklaşık 1 ay önce.
-
indirim ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı acaba?
-
Oran 1000/1 galiba
-
Paylaşım için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o cler demek geliyor içimden ama demiyorum
-
Haber veren hocam teşekkürler
Geçen de de tıkla kazandan verdikleri hepsipay cüzdan kodu ile aldığımız kitapların hepsini bi güzel iptal ettiler ....srfszlr
-
maile bildirim gelmiş mi arkadaşlar
-
+++
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam toplu sipariş mi vermiştiniz? Ben bir adet kitap siparişi vermiştim, gönderiler
Sadece uygulamada mı düşüyor hesabında indirim olan biri tarayıcıdan deneyebilir mi, arkadaşların hesaplarıda kontrol ederim, tarayıcıdan denedim baktım hiçbirinde yok, aylardır pasif olan da var sürekli alışveriş yapılan da.
Tarayıcıdan da düşüyor.
-
26bocak 23.59 yaziyor arkadasin yukarda paylastigi kampanya kosullarinda
Sağolun hocam,i
site acilsa bakcaz :)
-
finish quantum 134 liralik fiyatı olan üründen 2 adet ekleyin ben bu şekilde görebildim. satıcı HB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X