Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
121
Favori
171.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu istasyonu aytezmiz kendi işletiyorsa alınabilir aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

Kod kullanılıyor. Tek bildiğim bu. Bir senedir haftada bir iki kere depo fullerim, sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bonus kombo oldu bu akşam.
    Bana özel iki tane garanti pay ve Eticaret birleşti.

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Bende haftada 1 depo yiyorum oraya döneyim baya uygun, teşekkürler

• ufukefe U kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın, mesajdan kaldırdım. O kampanya sadece Vakıf World için varmış. Yapıkredi'de Ağustosta vardı, bu ay yokmuş.

• İzmir otogarın orda 2 istasyon mevcut , kod vb olarak hangisini tercih ediyorsunuz? Ramiz yilmazer(otogar kavşağı) ve guvenal(bizim market ve aras kargonun orada). Benzin alacağım

• lpg almanın bir yolu yok degilmi

• jordi J kullanıcısına yanıt

Aytemizin kendi istasyonu olduğunu nasıl anladınız.

Ankarada hangi istasyonları şirket kendisi işletiyor?

• Bimilyonoldu B kullanıcısına yanıt
    Aytemiz uygulamasından istasyon haritasına girin orada yer alan istasyonlara tıklayınca aytemiz petrolcülük yazıyorsa kendi istasyonudur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son yakıt alisimda tabela 42 TL iken bana 43 ten vermişti sebebi ne olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bimilyonoldu B kullanıcısına yanıt

Aslında mesajınıza yanıt vermişler ama aynı şeyi yazacaktım..

Kendi işlettiği istasyonlar "Aytemiz Petrolcülük" ibaresiyle görebilirsiniz, diğerleri "bilmemne Petrol Tic. ve San. Ltd." gibi ticari unvana sahipler.

Örnek olması için, kendi işlettiği bir bayiinin fotoğrafını ekliyorum.

Zaten sıklıkla gittiğiniz yerdeki istasyon çalışanları ile sohbet ediyorsanız; onlar da buna benzer bilgileri paylaşıyorlar.

Mesela Ankara-Temelli tarafında (Polatlı'ya yakın noktada), yolun karşılıklı iki tarafında da istasyon vardır. Normal şartlarda, yol üzerinde Aytemiz bulamazken, bu noktada karşılıklı iki istasyon görünce şaşırmıştım. Hatta ikisinin de akaryakıt satış fiyatları aynı değil, farklıydı. Meğer ikisi de farklı kişiye ait olan istasyonlarmış.

• iThinkSo kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda, ilan edilen akaryakıt fiyatının üzerinde satış gerçekleştirmemesi, gerçekleştirememesi gerekmekte. Bunu yaparsa, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) şikayette bulunabilirsiniz. Aşağıda söz konusu yasal mevzuatı da bulup paylaştım..

Aytemiz uygulaması üzerinden veya internetten (diğer firmalardan) ilinize/ilçenize göre akaryakıt fiyatlarını kontrol edebilir misiniz?

Bir de aklıma gelen durum, akaryakıt türü olarak benzinin fiyatını görmüş ama motorin almış olabilir misiniz?

Alıntı

metni:
    PETROL PİYASASI FİYATLANDIRMA SİSTEMİ YÖNETMELİĞİFiyat ilanı MADDE 13 – (1) Bayilik (İstasyonlu) lisansı sahipleri;(...) ç) İlan panosunda yer alan tavan fiyatların üzerinde akaryakıt satışı yapmamakla,yükümlüdür.

Kaynak : https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa/MevzuatFihristDetayIframe?MevzuatTur=7&MevzuatNo=12516&MevzuatTertip=5

• arkadaşlar nays 1000 için 100+100 , 200 tl veriyor sadece bugüne özel kampanya var.. %20 indireme gelir yararlanın

• fontix kullanıcısına yanıt
    Garanti de gpay ile ödemeyle 1500/150 var sana özel kampanyası da varsa ekstrada ordan geliyor ama %20 nays tabi suan en iyisi nakit bağlama olmasa daha da iyi olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada’da uzun zamandır akaryakıt satış kodları için temin edilememektedir yazıyor. Kodları nasıl alıyorsunuz?

• olymposant kullanıcısına yanıt
    Listeye ekle o listeden sepete ekle al

• olymposant kullanıcısına yanıt
    İphone kullanıyorsanız alamazsınız, ya android olacak yada pc web tarayıcı üzerinden alacaksınız.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Ben bugün iPhonedan aldım 2

• Vaay uygulaması üzerinden, kredi kartı tanımlayıp kod oluşturabilirmiyiz. Daha önce denemediğim için bilmiyorum.

Axess 500/75 chip para kampanyası yapmış akaryakıta geçerli.

• hepsiburada dan kod aldık, arabayı değiştirdik, o kodları nasıl kullanabiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.