Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.205
Cevap
126
Favori
211.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
  • Arkadaşlar hb kaydı olan kendi numaramla aytemiz uygulamaya kayıt olacağım.Kodlar benim tele gelecek ama kardeşim kullanacak..Gelen veya oluşturulan kodları pompacıya söylemek yeterli mi ,yani kardeşim bu şekilde sorunsuz kodları kullanabilir mi?

EDİT:uygulamaya kardeşimin plakasıyla kayıt olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 14 Eylül 2023; 14:55:28 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

plaka ekleniyor 5 tane falan diye biliyorum. sıkıntı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela biri benim, diğeri babamın aracı için.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

Evet alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu aldığınız kodu tek seferde depoya koymaya bakın. Böylece asla sorun yaşamazsınız. Şöyleki 500TL lik kod aldınız istasyondan mutlaka 500TL lik yakıt alın. Eksik almayın.

Her ne kadar herkez şimdi birşey olmaz cüzdana iade olur vs. vs. dese de siz beni dinleyin sorun yaşamamak adına kod değeri kadar yakıtı alın sorun yaşanması için ortam oluşmasına izin vermeyin. Yıllardır bu şekilde aynı isimle aynı telefonla aynı hesapla 3 farkı kişi üzenindeki farklı plaka araca yakıt alıyorum hemde ikisi benzin biri mazot. Sihirli nokta ne kadarlık kod o kadar yakıt al ve git. Aytemizin sistemi mükemmel çalışıyor bir defa bile sorun yaşamadım.

Eğer yanlış anlamadıysam hb^dan alınan kodla pompada extra %3 indirim olmuyor,alınan kodu uygulamadan iptal edip,tekrar uygulamadan yeni kod alınca indirim oluyor şeklinde yazılmıştı.Ya da ben bu şekilde anladım..Yoksa alına tüm kodlarda pompada extra % 3 indirim oluyor mu?

Yok hocam indirim her türlü oluyor. Çok sık kullanıyorum aytemizi. Ama indirimde soyle bir olay var. Mesela mazot 40 tl. İndirimli hali 38,8e falan geliyor. Bazi istasyonlar mazotu 40tan değil de 39dan satıyor. Zaten ucuza sattığı için indirim miktarı 40 tl gibi hesaplanıyor ve siz yine 38.8e almış oluyorsunuz. Garip bir sistem. Bazi benzinlikler kendisininmis bazıları sadece bayii imiş sanırım ondan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet aynen dediğiniz gibi. Her türlü %3 indirim var Hepsiburada dan aldığınız kod da. Ancak diyelim ki AYTEMİZ bayisi kendisi çeşitli şekillerde indirim yapıyor (Belirli günlerde sadece mazota genelde) bu durumda bayinin yaptığı indirim %3 den fazlaysa siz o indirimle alıyorsunuz yani %3 geçirsiz kalıyor. Bayi indiriminin üstüne birde %3 indirim yok  

Emin olun eksik aldığınızda da hiç bir sorun yaşamıyorsunuz. Bir yıldan uzun suredir kullanıyorum neredeyse hiç oluşturduğum kodun tamamı kadar aldığım olmadı çünkü genelde depo fullemeye gidiyorum ve pompa atınca kendisi kesiyor kalanı cüzdana iade ediyor. Dediğiniz gibi Aytemiz bu mobil ödeme işinde zirve.

HB geçtiği için örneğin bonus e-ticaret olarak sayıyor.

bilgi için teşekkür ederim.

HB babamın telefon numarasında sorun yaşattığı için kodlar gelmedi bu yüzden de aytemize aktarmadı bakiyeyi.

ben de böyle bir yol düşündüm.

yani anladığım kadarıyla HB den kod alımı yaparken hangi plakayı yazarsak ona ait yükleme oluyor.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Beştepe Cumhurbaşkanlığı kütüphanesi karşısındaki aytemizden alıyorum sürekli. Hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca burası aytemizin kendi istasyonu, o yüzden rahatlıkla alabilirsiniz.

Evet aynen. Önenli olan plaka ve KOD . Telefona mesaj gelmese bile hepsiburadanın internet sitesindeki siparişlerim bölümünde görünüyor kod , oradan bile okuyup pompacıya söyleseniz yeterli .

Esas önemli olan plaka ve KOD eşleşmesi. Nasıl,nerden vs. olduğu önemli değil elinizdeki kod ile plaka eşlessin yeter.

Teşekkür ederim.

Maximumda da e ticaret görünüyor

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.