Şimdi Ara

Hepsiburada mobile özel ses sistemlerinde sepette %15 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende dünkü indirimden Samsung HW-M450 modelini 500 liraya mal ettim bu gün 700 lira olmuş iyiki almışım Ürün geldi kurdum, 2 saattir kapatamıyorum, ses çok iyi, bas lar beklediğimden çok çok iyi, net bozulmayan bir ses veriyor, insan müziğin tadına varıyor o derece iyi, apartman dairesi 20 den fazla açamıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Aldım hocam, dünkü gelecek kargoyu almadım geri yolladım. Bugün tekrar kargoya vermişler 551 TLden aldığımı :D 500 civarına mal oldu.

Alıntıları Göster
    çok iyi fiyat bu fiyatlar hayal bundan sonra kur 4,90
  • Arkadaşlar elimde açılmış,kurulmuş ve sesi beğenilmeyip tekrar toplanmış Samsung m450 var.Ürün güzel fakat mağlesef iyi ses veren bir samsung televizyona sahip olduğum için bana bir ekstra katmadı, ses rengini de beğenmedim daha tiz ağırlıklı sesler seven biri olarak. Hepsiburada kampanyasıyla worldcard da kullanarak 501.65 TL ye ürünü aldım. İlgilenen arkadaş varsa istanbul-avcılar'dayım ürünü kendisine verebilirim.3 4 gün içersinde forumdan isteyen arkadaş çıkmaz ise kolay iade ile hepsiburada ya ürünü geri yollayacağım..
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.