Şimdi Ara

Hepsiburada laptop iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni üyeyim ve konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

    Ben geçen pazartesi yani 06.04.2020 tarihinde Hepsiburada'dan laptop siparişimi teslim aldım. Bilgisayarı 2 gündür kullanıyorum ve açıkçası beklentimi hiç karşılamadı. Ben iade yapmak istiyorum ancak sitede Hasar görmemiş ve Kullanılmamış olması gerektiği yazıyor. Ürün hasarsız ancak kullanıldı doğal olarak. Bildiğim kadarı ile 14 gün içinde sebep belirtmeksizin tüketicinin iade hakkı bulunuyor. Hepsiburada laptop iade

    iade şartlarında bunlar yazılı. Ben ürünü sitenin KOLAY İADE bölümüne girerek iade edersem paketi açıp kullandığım için iade edememe gibi bir durum ile karşılaşabilir miyim ?

    Mesafeli satış sözleşmesi ile biraz araştırma yaptım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım.

    Bu şekilde iade yapan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • Daha önceden defalarca değişim yaptım. Müşteri hizmetleriyle görüşüp gönderebilirsiniz. Yasal hakkınız.
  • Peki sizin iade etmek istediğinizi sizden 5 gün önce ben alıp, 2 gün kullanıp iade etmiş olsaydim ve o laptopu firma size satmış olsaydi siz kullanmaya devam etmek istermiydiniz? Hasar yok ama 2 gün kullandım. Aynı durumda firma 2 gün dahi olsa kullanılan bilgisayarı kime satacak? Bilmiyorum ama bilgisayar işi biraz terzilik gibi, terziye siz elbise dikimi icin sipariş veriyorsunuz, size göre kesip biçiyor. Sonra siz 2 gün giyip iade edeceğim diyorsunuz! Terzi o elbiseyi ne yapacak? Bir de böyle bakın olaya!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü alıyorsun 2 gün kullanıyorsun sonra beğenmedim deyip geri veriyorsun oh ne güzel be. Kutusu açılmamış olsa tamam iade edebilirsin. Veya arızalı ayıplı ürün gelse iade edebilirsin. Ama umarım iadeni almazlar.. Her alan 14 gün işini görüp iade etse kimse bilgisayar almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.