galiba yeni telefonu kullanmamız ve iade etmememiz için süreci kasıtlı şekilde uzatıyorlar. Aynı sorunu bende yaşadım evden al hatasına düştüm telefonu aldıktan 1 hafta sonra gelip aldılar. Ama teslim süresi8-9 günü buldu anlamsiz şekilde kargo süreci uzattılar neyseki sununda ödeme yapıldı. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (50. sayfa)

-
-
Haklısınız :)
Müşteri hizmetleri konusunda demiştim.
Hepsijet seçeneğini kullanmamak lazım; bu net.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence bu kadar para ediyorken s21 veya s21 fe ye geç. Üste 4.500 falan vermiş olursun
Biliyorsunuz kargo olayi subeden subeye, personelden personele cok degisiyor. Benim bulundugum yerde mng, surat, yurt ici cok cok sıkıntılı. Ancak aras ve hepsijet muthis sorunsuzlar. Daha onceki telefon aliminda sorunsuz olmustu. Umarim bu da sorunsuz olur :)
Arkadaşlar ben telefonumu satmak için gönderdim. Şimdide bendne orjinal kutusunu istiyorular. Bu mecburimi anlamadım. Doldurduğum ankette kutusu varmı yok mu diye bir soru yoktu. Bunu keyfimi istiyorlar amaçları nedir anladım. Yani telefonun sadece kendisini göndermekle eksik mi yapmış oluyorum. Deneyimli arkadaşlar yazabilir mi
-
Merhaba. Ben amazondan telefon alıp eski telefonumu hepsiburada üzerinden satıp yerine kupon alma niyetindeyim. (Telefon amazonda 900 tl daha ucuz çünkü).
Bu kampanya ile telefonunu hepsiburadaya gönderip kupon alan oldu mu? Kuponların geçerlilik süresi var mı? Nakite çevirmenin bir yolu var mı?
-
İyi günler bu hepsiburadanın eski telefonu inceleme süresi ne kadar sürüyor bende dün alındı diye mesaj geldi ama hesabımdan bakıyorum daha inceleniyor ibaresi çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım sorunsuz olur.
İlk kullandığımda kendim vermiştim ve çok hızlı, sorunsuz olmuştu.
Fakat süre kısıtlı olduğu için yeni telefon gelmezse sıkıntı olma ihtimali oluyor bu durumda da...
Bugün geri dönüş yaptılar ve o kadar arama/yazma/talebe karşın "sorun nedir, bakıp talep açalım" dedikleri an kapadım...
Bir tık aşağı arkadaşa verdim geçtim; cihaz 12 Pro Max idi...
-
Bugun hepsijet gelip aldi. Gelmeden 1 saat once arayip paket hazir mi diye sordu hatta. Bakalim teklifi dusurecekler mi
Onceki degisimimde teslim aldiklari gunun ertesi incelenmesi ve ogleden sonra teklif sunmuslardi. Ayni gun teklifi kabul ettim, ertesi gun parayi gecmislerdi
Imei yalnis yazmisim bende , teklif verirken cihaz tipi ile imei eslesmiyorsa , neden imei bilgisi istniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arakadaşlar Amazon da eskiyi yenile işine girmiş Easycep ile. Telefonların altında çıkıyor reklamları oradan ayrıntıları görebilirsiniz. Ama hepsiburadaya göre düşük biraz alım fiyatları.
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyasından yararlanarak satıcısı hb olmayan (Samsung-Türkiye) olan telefon alabilirmiyim
sadece cihaz parası vereceklerini ilave destek vermediklerini düşünerek sipariş verdim ama iptal edebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 4 Aralık 2022; 17:57:48 > -
Ekim ayinda 12 mini 64 cihazıma 15630 tl fiyat biçti gönderdim o gün içinde aynı tutar yattı 24 bine 13 128 aldım. Suanı bilmem ama Ekim Kasım aylarında hızlı ilerledi süreçler ama teklifleri düşürmüşler gördüğüm kadarıyla
En azından olası bir sorunda müşteri hizmetleri için bile tercih ederim...
-
“Bu kampanya Easycep tarafından düzenlenmektedir. Amazon.com.tr’nin kampanyaya dair hiçbir sorumluluğu veya denetimi bulunmamaktadır. Sorularınız için Easycep’e 0850 888 32 79 numaralı telefondan haftanın her günü 08.00-24:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.”
Hocam ne yazıkki Amazon ipleri vermiş. Sadece, Amazondan aldığın sipariş no ile işlemleri easycep te yapıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 4 Aralık 2022; 19:44:36 >
Ben 12 pro max gonderip kupon olarak aldim. Kuponun 1 yil süresi var ve bakiye gibi dusunun ne kadar kullanırsanız kalani sinra da kullanabiliyorsunuz kuponu parça parça
Kuponu doğrudan nakite cevirmenin bir yolu yok. Bizim arkadas telefon alacakti siparisi ben kuponla geçtim o sekilde cozduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 4 Aralık 2022; 20:15:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanya da illa hepsiburada satıcılı mı almak lazım?
En yüksek ödeme bu şekilde mi alınıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X