Şimdi Ara

HEPSİBURADA . COM VE SONY XPERİA Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPSİBURADA. COM DAN SONY XPERİA Z2 SİPARİŞ ETTİM BİRAZ TEDİRGİNİM SANKİ SEBEBİ İSE ; BU İTHALATÇI FİRMA DEMEK, NE DEMEKTİR TAM ÇÖZEMEDİM. ŞİMDİ BURDAN ALDIĞIM TELEFONLA TEKNOSADAN ALDIĞIM TELEFON ARASINDA GARANTİ FİRMASI DIŞINDA BAŞKA BİR FARK VAR MIDIR BEN GARANTİ FİRMASINA PEK TAKILMIYORUM O SORUN DEĞİL AMA TELEFONUN ORJİNALLİĞİ KONUSUNDA BİR SIKINTI ÇIKAR MI YANİ TEKNOSADAN ALDIĞIM TELEFON İLE HEPSİBURADA .COM DAN ALDIĞIM TELEFONU İKİ ELİME ALSAM ARADA BİR FARK GÖZÜKÜR MÜ ? İÇ ÖZELLİKLERİ DIŞ ÖZELLİKLERİ FARKLI MI . TEKNOSADAN ALAN BİRİ BENİM ALDIĞIM TELEFONU ELİNE ALSA AA SEN İTHALAT ALMIŞSIN DER Mİ ? ÇAKMA VS DEĞİL DİMİ ? TEK FARK GARANTİ FİRMASI OLSA İÇİM RAHATLAR SIKINTI OLMAZ

• Aralarındaki tek fark sizin de belirttiğiniz gibi telefonu ithal eden ve garanti hizmetini sağlayan firma.

Hatta Hepsiburadan sony nin türkiyede vermediği piyasa değeri 150 tl olan gürültü eengelleyici özellikli kulaklık da çıkıyor.

Ben de Hepsiburadan aldım cihazı. Çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

Aralarındaki tek fark sizin de belirttiğiniz gibi telefonu ithal eden ve garanti hizmetini sağlayan firma.

Hatta Hepsiburadan sony nin türkiyede vermediği piyasa değeri 150 tl olan gürültü eengelleyici özellikli kulaklık da çıkıyor.

Ben de Hepsiburadan aldım cihazı. Çok memnunum

Hmm hocam yani tek fark garanti şirketi onun dışında hepsi orjinal sony'nin firmasından çıkan cihazlar öyle mi ? yani bu konu dışında bi sıkıntı yok herşey aynı o yüzden içim rahat olabilir ? YANİ KISACA ÖZETLERSEK TEK FARK : GARANTİ FİRMASI onun dışında her şey teknosadaki ile aynı öyle mi ?
  • sana xperia z1.995 yollarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

sana xperia z1.995 yollarlar

Anlamadim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.