Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM ÜRÜN İADESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com dan Vestel venüs 5580 diye satılan ürünü sipariş ettim fakat gelen ürün 5580t idi. yani vestelin turkcell için üretmiş olduğu operatör telefonu. ürünün sadece kutusunu açtım fakat ne telefonu açtım ne de aksesuarlara dokundum jelatinleri dahi çıkarmadım yani kısacsı telefonu kullanıma açmadan geri iade ettim. emailime gelen mesajla ürün iadem aksesuarlar açılmış veya kullanılmış diyerek kabul edilmedi. lakin hepsi burada sisteminde ise ürün iade alındı olarak yazıyor. tabi ortada iade falan yok para da yok. ne yapacağımı şaşırdım ürün iade alındı mı alınmadı mı anlayamadım müşteri hizmetleri de sağlıklı açıklama yapamadı. özetle 10 gündür param onlarda ama ben telefon kullanamıyorum. yardımcı olur musunuz? yemin ediyorum telefonun hiç bir jelatinine aksesuarına dokunmadım
    HEPSİBURADA.COM ÜRÜN İADESİHEPSİBURADA.COM ÜRÜN İADESİHEPSİBURADA.COM ÜRÜN İADESİ

• bu durumda kesinlikle haklı görünüyorsun fakat bu üslupla işi daha çok yokuşa sürersin. burada amaç sert görünmek değil, haklı ve mağdur olduğunu anlatmak. Yazışmayla bir 10 ay daha beklersin. Telefonla operatöre bağlan, durumu güzel bir şekilde ifade et. Vaat edilen ürün gönderilmediyse sen haklısın.
  • Aksesuarları açınca telefon iade edilmiyor mu? Niye yokuşa sürüyorlar anlamadım. Demek bende telefon alıp iade etmeye kalksam başıma bunlar gelecek. Yemin etmekle kimseyi inandıramazsın, hepsiburada 600 liralıl telefonun üstüne yatacak değil ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Nisan 2018; 16:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay ürün iadesi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.