Şimdi Ara

hepsiburada.com deli etti beni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir harici hard disk aldım. ürün çalışmadı hemen gonderdim onlara ve değiştirilmesini talep etttim. bunlar servise gonderdiler yeni alınan bir ürün servise mi gider, 10 gün beklettiler beni sonunda "ürün sağlam adresinnize geri gonderildi" diye bir mesaj attılar mesaj geleli 1 hafta oldu ürün gelmedi, defalarca mail attım bir türlü yanıt vermiyorlar ve işin ilginç tarafı hiç kullanmadığım ürünün iki taksidini şimdiden kredi kartından çekmişler ne yapsam bunları kime şikayet edicem bilmiyorum

• Bende aynı sorundan müzdarbim bozulan faremi ayın 18 .de ellerine ulastırdım hala servıste gozukuyor en son sıkayetvar.coma bıldırdım hala tık yok sallamasyon bır mesaj attılar gene sıkayet ettım.
  • şikayet var ben de yazdım bana da herkese attıkları bir gostermelik mesaj attılar bu nasıl site anlamıyorum
  • vatandan 500gb samsung ide aldım geçen seneydi galiba, eve geldim alet kafa atıyo anında arabaya atlarsın baba :D:D soluğu vatanda aldım derdimi anlattım eve gittim çalışmadı vs, beni teknik servise yönlendirdiler ordada çalışmadığının farkına varıldı anında bana çek verildi 1 adet üst kata çıkarak yenisi aldım bu kadar basit, bazı ürünleri alırken nerden alındığına dikkat edilmeli bence
  • artık hepsiburadadan alısverıs yapmıyorum kargolama cok yavas ve teknık servıs dıye bırsey yok artık..
  • internetten alisverismi yaparsiniz müstehak size
  • bilseydim yapar mıydım , daha önce yapmıştım sorun çıkmamıştı sorun şurda çıkıyor aldığınız ürün sorunlu çıktıysa yandınız demektir her şartta en az bir ay bekleyeceksiniz sonucu da kendi isteklerine gore belirliyorlar tüketici haklarına başvuracam artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsiburada'ya sorunlu ürün gönderdiyseniz 1 ayı gözden çıkaracaksınız.. ben tablo almıştım bi köşesi hasarlı geldi, geri gönderdim 1 ay sonra yenisi geldi anca.. kız arkadaşımın doğum günü için almıştım bir de üstüne rezil oldum..
  • Ürünün teknik servis sağlayacısı yine o ürünün üreticisidir satıcı firma değil. Ürün değişim raporu almak için servise gönderilmiş ama mesafeli satışlarda üründe sorun olmaksızın direk değiştirme hakkınız vardır bunuda unutmayın firmanın işine ve müşterisine saygısıda önemli burada.

Hepsiburada gibi şikayeti tavan yapmış bir siteden nasıl alışveriş yapıyorsunuz ben internetden kolay kolay alışveriş yapmıyorum sadece markafoni adlı siteyi kullanıyorum oda ayda yılda bir güzel ürün olursa.

Yeni hdd alcaksan bana pm at İst. avrupa yakasındaysan almadan önce denersin kafana göre seçersin bu konuda yardımcı olabilirim en azından sanada ders oldu internetden alış veriş edeceği firmalara dikkat edersin.
  • anlaşılan o ki hepsiburada.com bitmiştir..
  • Ben 5 yıl oldu aynı bilgisaytarcıdan alıyorum. Şimdiye kadar pek sorun olmadı bikaç pürüzde gidiyorum hemen hallediyorlar fiyat bakımındanda hiç farkı yok. Ellerinde yoksa depoyu arıyorlar aynı gün geliyor. sırf dışarı çıkmadan alışveriş yapmak için internet kullanıyorsanız bunlar kaçınılmazdır.
  • İnternetten bozuk çıkma riski düşük şeyler alın, metal bardak falan. HDD alıyorsun karşında muhattap bulamıyorsun, mağzada yok.
  • az önce hepsiburada com yetkili birisi telden aradı, kargo başka bir şehire başka birine teslim edilmiş bana diyorki " o kişiyi tanıyor musunuz" al başına bela, yetkiliye ağzıma ne geldiyse söyledim ürünü bulup size ulaştıracaz dediler dedimki ürünü bulsanız bile size iade edicem dedim benim için hepsiburada com bitmiştir dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.