cep telefonu alıcam ama herşeyi tam olarak gelir mi yani tüm parcalari sorunsuz olur mu?
Sitede şoyle bişey yaziyor...
Satın aldığınız ürünlerin üretim hatalarına karşı 2 yıl süresince tüm yetkili servisler tarafından garantili olması için mutlaka distribütör ürünleri olması gerektiğiniz biliyor musunuz?
Grey market (paralel ithalat ta denilmektedir) ürünlerini tercih ettiğiniz takdirde gerektiğinde markaların yetkili teknik servislerinin garantilerinden faydalanamaz, sadece ithalatçı firmanın servis olanaklarından faydalanabilirsiniz. Resmi distribütörlerce ithal edilmemiş ürünler Türkiye için üretilmediği ve gerekli şebeke testleri yapılmadığı için telefonunuzda bazı fonksiyonlar desteklenmeyebilir, şebeke sinyalinde sorun yaşayabilir. Telefonunuz kayıt dışı ya da klonlu statüsünde görünebilir ve görüşmeye kapatılabilir. Kutu içerisinde sahte ve kalitesi düşük aksesuarlar, eksik parçalar bulunabilir.
Ben 3 yada 4 ürün aldım,sorun yaşamadım ama kargo geldiği zaman mutlaka aç bak ondan sonra kargo elemanları gitsin.İçinden eksik parça çıkarsa sanmıyorum değişeceklerini...
Senin bahsettiğin olay paralel ithalat ancak hepsiburada.com'da satılan ürünler ithalatçı ürünüdür.
Her şeyin sorunsuz olabileceğini kimse garanti edemez. Ben bugüne kadar 800 YTL civarı alışveriş yaptım, tek bir problem yaşamadım. Ama bir alışveriş yapıp , lanet olsun diyenler de mevcut. Şans işi bu.
Satın aldığınız ürünlerin üretim hatalarına karşı 2 yıl süresince tüm yetkili servisler tarafından garantili olması için mutlaka distribütör ürünleri olması gerektiğiniz biliyor musunuz?
Grey market (paralel ithalat ta denilmektedir) ürünlerini tercih ettiğiniz takdirde gerektiğinde markaların yetkili teknik servislerinin garantilerinden faydalanamaz, sadece ithalatçı firmanın servis olanaklarından faydalanabilirsiniz. Resmi distribütörlerce ithal edilmemiş ürünler Türkiye için üretilmediği ve gerekli şebeke testleri yapılmadığı için telefonunuzda bazı fonksiyonlar desteklenmeyebilir, şebeke sinyalinde sorun yaşayabilir. Telefonunuz kayıt dışı ya da klonlu statüsünde görünebilir ve görüşmeye kapatılabilir. Kutu içerisinde sahte ve kalitesi düşük aksesuarlar, eksik parçalar bulunabilir.
Bu yazi ne anlama geliyor?
Şu anlama geliyo.Telefon alıcaksanız buradan alın daha ucuz diye paralel ithalat almayın yoksa başınıza bunlar bunlar gelebilir
Resmi, ana ithalatçı tarafından getirilmemiş telefonları alırsanız başınıza bunlar gelir diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: bLack §hadow§
Resmi, ana ithalatçı tarafından getirilmemiş telefonları alırsanız başınıza bunlar gelir diyor.
ha yani bizden alırsaniz bi sorun olmaz diyor oyle mi?
O eklediğin yazının altında bir de şu satır vardır muhtemelen, sen yine de kontrol edersin
Mağazamızda, sadece üretici firmalar ve/veya onların yetkili distribütörler tarafından ithal edilmekte olan ürünler satılmaktadır. Ürünler yetkili teknik servisleri tarafından garanti altındadır.
Bu yazı varsa, kısacası bizden alırsanız bu problemleri yaşamazsınız diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: bLack §hadow§
O eklediğin yazının altında bir de şu satır vardır muhtemelen, sen yine de kontrol edersin
Mağazamızda, sadece üretici firmalar ve/veya onların yetkili distribütörler tarafından ithal edilmekte olan ürünler satılmaktadır. Ürünler yetkili teknik servisleri tarafından garanti altındadır.
Bu yazı varsa, kısacası bizden alırsanız bu problemleri yaşamazsınız diyor.
Eyw. saolasin yardmlar için
Kesinlikle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme