Şimdi Ara

Hepsiburada Aras Kargo Fiyaskosu Ne Yapmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski konu ama bende aynı olayı yaşadım. adamlar kargoya verdik diyorlar ama ne takip numarasi verebiliyorlar ne de bir çözüm üretiyorlar. 6 gün oldu müşteri hizmetleri zaten evlere şenlik hala ilgileniyorlar. anladığım kadarı ile bu siteden çok alışveriş yapan var o yüzden müşteriyi çok tınladıkları yok.
    hepsiburada dan onlarca alışveriş yaptım. eğer ürün varsa ve sorunsuz gönderilmişse şanslısınız. ama en küçük bir sorun yaşasanız kesinlikle muhattap bulamıyorsunuz. bana kalırsa bu siteden kırk kez düşünüp alışveriş yapın. müşteri hizmetleri ve sorun çözme kabiliyeti sıfır.
  • Vatandan bi kart aldım 1 haftadır tedarik sürecindeydi 3 gündür kargoya verilmeye hazır yazıyo

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aras Kargo'yu ve hepsiburada'yı ayrı ayrıwww.sikayetvar.com 'a şikayet et.Kısa sürede kargon elinde olurAras'ı şikayet ettim sikayetvar'a,ertesi gün döndüler bana;özürler fln...Hepsiburada da anında paramı hesaba iade etti(ki hiç ahlakı değildir iade alana kadar sürünürsünüz ve ben bunu bildiğimden hediye çeki istediğim halde)

+1 daha önce hizlial.com mu neydi galiba tam hatirlamiyorum. Şikayet ettim. Ertesi günü hemen aradılar :)

• Üstad benimde aras kargoda kargom kayboldu bulamadılar tanzim dilekçesi yazdığım aldığım ürünün bedelini yazdım ve bir kaç gün içinde bana paramı ödediler.Bence yakın şubeye git Tanzim dilekçesi doldurt aldığın ürünün indirimsiz fiyatıda neyse direk onu yaz ya kargonu bulacaklardır bulamazlarsa paranı ödeyeceklerdir.Benim ürünüm altın olmasına rağmen ödediler.
    karınca daha hızlı çalışır
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.