Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hepsiburada Alt limitsiz 281 tl çek Satın Al 19 Ocak 2018 14:34 1 1 Hepsiburada Alt limitsiz 281 tl çek HESABIM DA HEPSİBURADA.COM DA BÜTÜN SATICILARDA VE BÜTÜN ÜRÜNLER DE GEÇERLİ ALT LİMİTSİZ 281 TL LİK ÇEK BULUNMAKTADIR PARAYI BANA GÖNDERMENİZ BENİM KENDİ HESABIMDAN KENDİ KARTIMLA SİPARİŞ VERMEM ŞEKLİNDE 281 TL LİK SİPARİŞİNİZ 255 tl 350 TL VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZ 35 Tl İNDİRİM İLE SİPARİŞ VEREBİLİRİM ( hediye çeki kodunu size versem siz kullansnız olur mu bilmiyorım ama biraz meşaketli süreçten sonra alınmış bir çek zaten o yüzden bu riske girmek istemiyorum ) —-PAZARLIK YOKTUR—- satmazsam kendim kullanırım muhtemelen Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hepsiburada Alt limitsiz 281 tl çek YEMEKSEPETİ YEMEKSEPETİ SİNEMA UÇAK borajet