Ben hepsiburada aracılığı ile ilk defa Havale/Eft yoluyla alışveriş yaptım, şipariş numaramı falan yazdım fakat sabah saat 10 da yatırmama rağmen öğleden sonra baktığımda "Ödemeniz sipariş onayınız için incelenmektedir" yazısını görüyorum. Saat 21:50 hala aynı yazı. 12 saat içinde paranın gitmesi gerekmiyormuydu? Havaleler bu kadar geç mi gidiyor?
up
Hb son zamanlarda acayipleşti.
En son alışveriş yaptığımda süper hızlı gönderiyi 4 günde yolladılar.Ben bir kaç defa telefonla arayıp mail atmasam kim bilir ne zamana yollayacaklardı.Otobüse binip izmire gitmeden 30 dk önce kargoyu gidip kendim aldım yoksa kargoda kalacaktı ürün.(Okul için başka bir şehirdeyim)
Bu tür yorumlarla çok karşılaştığım için hb'yi bugüne kadar tercih etmiyordum. Çok beklediğim bi ürünün diğer muadillerine göre ucuz olduğunu ve markanında belli bi ismi olduğnu düşününce almaya karar verdim. Az bir meblağ yatırmadım korkum çok fazla
Ürünün size gelmesinde v.s sorun olmaz illaki gelir hiçbir sıkıntı olmaz ama giderek düşen bir hizmet kalitesi grafiği çiziyor hb.
Ben bir keresinde fazla para yollamıştım geri iade etmişlerdi.O konuda rahat olun.