Şimdi Ara

Hepsiburada Alışveriş Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar Hepsiburada'dan 120 liralık alışveriş yapacağım fakat kartım banka kartı olduğu için kabul etmiyor.Bana kartını kullandıracak biri var mı?Sabah saat 10da hesabınıza havale geçeceğim.O saate kadar geçmezsem zaten ürünü iptal edip paranızı geri alacaksınız gözünüzü seveyim 4 senelik forum üyesiyim 10larca alışverişim oldu whatsapp vereyim facebook vereyim instagram vereyim ordan takip edin numaramı sorgulayın gerekirse gbt vereyim ikametgahı göstereyim sabah 10da havale geçeceğim kampanyalı ürün her an bitebilir allah rızası için

Edit:Nakit param var sabah 10da direk hesabınıza havale geçerim ziraat hesabım var ama diğer bankalarada giderim

edit2-) yanlış anlaşılma olmasın ben size hepsiburada hesabımı vericem sizin en ufak bilginizi almıycam zaten 2009dan beri aynı hb hesabım var her alışveriş aynı adrese gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkoff_007 -- 21 Ağustos 2016; 22:43:50 >

• kimse yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart yokta böbrek var olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

kimse yemez

4 senelik forum üyesiyim 120 tl için mi bunu yapayım?Bu forumdan çok kar ettim kampanyalar ile sıcak fırsatlarda adım geçer niye mahvedeyim bunu
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    yok hocam hepsiburada kabul etmiyor
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    hocam banka kartını kim niye kullandırsın sana?bilgileri verdikten sonra hesabı boşaltmicaģın ne malum yani bunun hesabıniz teröristler tarafından ele geçirilmiş çöp kutusunun yanı para bırakın demekten ne farki sizi suçlamıyorum lakin bidevirde kimse kimseye güvenmez bari tavsiye veriyim yarın git bi teknosays 5 tlye inninal kart al içine at bi miktar para internetten yap alış verişini

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

hocam banka kartını kim niye kullandırsın sana?bilgileri verdikten sonra hesabı boşaltmicaģın ne malum yani bunun hesabıniz teröristler tarafından ele geçirilmiş çöp kutusunun yanı para bırakın demekten ne farki sizi suçlamıyorum lakin bidevirde kimse kimseye güvenmez bari tavsiye veriyim yarın git bi teknosays 5 tlye inninal kart al içine at bi miktar para internetten yap alış verişini

yok hocam zaten ben hepsiburada hesabımı vericem orada önceki alışverişlerimde var 2009 senesinden beri aynı adrese söylüyorum.banka kartım kredi kartı olarak tanımlanmadığı için alışveriş yapamıyorum önceden paypalım vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Gittigidiyor vs Hepsiburada?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Havale ile al.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Havale ile al.

internette havaleye 30 tl ücret verdiği yazıyor
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?

• Hepsiburada alırken engeç 24.08.2016 tarihinde kargoya verilir yazan ürünü aldıktan sonra tahmini kargo süresi 31.08 .2016 yazıyor. Ben de iptal edilmesini istedim iptal edemiyoruz iade edebilirsiniz dediler

Berbat bir firma olmuş yanına yaklaşılmaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.