< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
"01 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında (bu tarih dahil) Paycell kartı ile tek seferde Hepsiburada’dan KDV dahil hediye çeki hariç 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 30 TL hediye verilecektir." paycell/turkcell tarak geçiyor kullanıcılarıyla. bitirecekse ona göre ilan yazmalıydı. tipik paycell/turkcell işi. günlerce parayı hesaba yatırmayan bir firma herşeyi yapar. |
1-6 ekim olarak güncelleyip bitirdiler, yatmaz yani. Paycell Kart ile Hepsiburada’da 30 TL Hediye | Paycell https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-hepsiburadada-30-tl-hediye-3< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Ekim 2022; 21:4:54 > |
işte ilk ilanında 1-6 ekim yazacaktı. çakallık yapıyorlar 1 hafta yapsalardı hb premium visa klampanyası ile birleşeceği için bilerek kısa tuttular. nasılsa paycelliler visa için her türlü kullanacak diyorlar. paycell türünün en çakalı. günlerce hesaba parayı yansıtmıyordu. onlarca yüzlerce şikayet vardı. paycell işini bilir. |
Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de ay sonuna kadar biliyordum, faydalanacaktım kampanyadan, şartlar değişmiş. Kampanya şartlarında en alta küçük puntolarla ''Paycell kampanya şartlarını kafasına göre değiştirme hakkını saklı tutar.'' yaz geç. |