Şimdi Ara

Hepsiburada 300/75 TL çek = 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hepsiburada 300 TL altlimitli 75 TL indirim çeki (hesapta yüklü) = 30 TL (1 adet mevcut, Skt. 5 temmuz 23:59)

Hesap bilgileri değişmeyecek, kargonuz teslim edildiğinde hesap geri alınır. Ödeme 3D secure ile yapılmalıdır.
    Cep telefonu, altın, fotokopi kağıtları, TL yükleme ürünlerinde geçerli değildir. Hepsiburada'da satış yapan tüm satıcıların ürünlerinde çek geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 4 Temmuz 2016; 1:05:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bugün yarın bir ürün almayı düşünüyorum senin elindeki çek benim için uygun ancak hiç daha önce böyle birşey yapmadım nasıl güvenecez birbirimize ödemeyi nasıl yapacam sana? Biraz bilgi verirsen sevinirim...

• Tarafımca alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Tarafımca alınmıştır.

hayırlı olsun
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

quote:

Tarafımca alınmıştır.

hayırlı olsun

Kardeşim hadi alışveriş yapmadık senle ilk talepte bulunan kişi olmama rağmen ama soruma cevap vereydin bari bundan sonrası için böyle apışıp kalmayayım diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: santoryo

quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

quote:

Tarafımca alınmıştır.

hayırlı olsun

Kardeşim hadi alışveriş yapmadık senle ilk talepte bulunan kişi olmama rağmen ama soruma cevap vereydin bari bundan sonrası için böyle apışıp kalmayayım diye...

Haklısın hocam özür dilerim konudaki mesajını görmemişim. Bu tür durumlarda PM ile ulaşırsanız daha iyi olur.

Ayrıca İlk mesaj atan kişi degildiniz hocam.

Bu tür durumlarda satıcıya güvenmiyorsanız. Üyelik tarihi, mesaj sayısı, arkadaşları ve en önemlisi referanslarna yani şimdiye kadar sattıgı ürünler ve onlardan aldıgı geri dönüşlere bakmanız gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim üstad. Hayırlı olsun öğrenecem bakalım ben de zamanla :) bu arada kargo teslim olana kadar hesap teslim edilmemesinin gerekçesi nedir?

• santoryo S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Kargo takibi için hesap gerekli olabiliyor ya da ürün elinize ulaştığında iade etme durumunuz da olabilir. Bunları satın aldığınız hesap üzerinden yapmanız gerekir.

Tekrar teşekkürler üstad sayende az buçuk yolu yordamı öğrenmiş oldum hayırlı alışverişler size :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.