99 Tl ve üzeri Kitap, Film ve Müzik alışverişlerinde ilk 500 kişiye 3 aylık Daylight ingilizce kursu (görüntülü set değil, derslikte) hediye.
Hafta içi ve hafta sonu olarak açılacak gruplar sadece İstanbul için geçerli. Bu yüzden İstanbullu arkadaşlar için kaçırılmaması gereken fırsat. İlk 500 kişi ile sınırlı. Hepsiburada linki
Mükemmel ötesi fırsat ya .. İstanbulda olanlar sakın kaçırmasın
100 TL lik kitap-müzik alışverişi zaten yapan ve yapacak olanlar için bence çok güzel fırsat üç aylık en kötü kursların bile piyasadaki fiyatı çok ama çok yüksek.
En azından sosyal ortam olur. Gidin takılın beğenmezseniz devam etmezsiniz
Kurs yeri sadece Kadıköy'de sanırım. Ben pek bilgi bulamadım kurs yeri hakkında. Daha önce oradan kurs alan oldu mu? Bilgilendirebilir misiniz?
ya burda bir şey belirtmemişler, diyelim ben bu fırsattan yararlanma hakkı elde ettim acaba kardeşim ya da bir tanıdığıma hediye edebiliyor muyum yoksa hepsiburada'nın bildirdiği isimler mi yararlanır sadece?
20.09.2010 tarihinde 104 tl lik kitap siparişi verdim bu kampanyaya katılamazmıyım y,inede?
Ben bu sabah kampanyaya katılmak için 109 liralık kitap aldım. Kursun benim seviyeme çok bir faydası olacağını düşünmesem de çalışma azmi ve düzeni kazandırır diye giriştik bakalım böyle bir işe. Ekonomi kitaplarına dadandım almak istediğim roman vardı hiç aklıma gelmedi neyse... Kitap iyidir zararı olmaz, istediğim 35 civarı bir kitap vardı zaten diğerleri de bulunsun faydası olur dedim ekledim.
alışverişi yapıyosunuz ama size ilk 500 kişi arasına girdiniz yada giremediniz gibi net bilgi vermiyolar , hani çekiliş hesabı olsa anlarımda siparişi onaylanan adama niye net bişey söylemezler anlamıyorum.Siparişlerinizde mutlaka tüm ürünleri aynı anda gönderi işaretleyin baktınız kazananlar arasında yoksunuz o zaman iptal edersiniz ürünleri teslim aldıktan sonra iptal şansınız yok malum telif haklı ürünler , tabi bu benim gibi acil ihtiyacı olmadığı halde kampanyadan yararlanmak isteyen arkadaşlar için geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna17
20.09.2010 tarihinde 104 tl lik kitap siparişi verdim bu kampanyaya katılamazmıyım y,inede?
iptal et hemen yeniden ver..
azonce 105 tl lik alışverişi yaptım.. umarım girmişizdir 500 kişi arasına .. Daha önce kitap satın alan arkadaşlar size herhangi bir yolla ulaştılarmı ingilizce kursu kazandınız vs. diye?
Yazıyormuş zaten 1 ekimden itibaren daylight iletişime geçecekmiş kazanan kişiler ile..
bende verdim siparişi. illa kitap-film-müzik cdsi almak zorunda değiliz sanırım. açıklamada kitap-müzik-film kategorilerinden yazıyor. Ben 1 yıllık dergi aboneliği aldım 78 liraya. Kitap kategorisi altında olduğundan sorun olmaz heralde?
alışverişinin 99 tl üstü olması gerekiyor sadece okadar..kitap-film-müzik kategorisi altındaysa problem yok tabi.
evet 99 lirayı geçirttim. hatta bir tane de poster aldım o da müzik kategorisi altında satılıyor.
antalyada varmı bu kurs
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
antalyada varmı bu kurs
sadece istanbul
22.09.2010 15:01:37 ingilizce kurs-
99 tl ve üzeri alışverişler için bedava olan ingilizce kursu hakkını kazanıp kazanmadığımı nasıl öğrenebilirim?
23.09.2010 10:35:57 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
Kampanya kapsamında yer alan hediye sistem tarafından belirlenen tarih aralığında sipariş detayları kontrol edilerek kampanya şartlarına uygun ise tanımlanmaktadır.Tüm kontroller sistem tarafıdan gerçekleştirilmektedir.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımla...
yani net bilgi yok bende zaten siparişlerimi aynı anda gönder dedim madem ayın birine kadar bekletcekler siparişlerimde beklesin bir sürü kitap var illaki 2-3 tanesini 10 günden önce tedarik edemicekler o zaman bu kampanyada çıkmamış olursa toptan iptal ederim
Derslikte nasıllar bilemem ancak eğitim VCD leri çok ama çok dandikti. Öğretmen olacak şahıs öğretmenlik vasıflarından yoksun, sokak ağzı ile konuşuyordu.