Şimdi Ara

Hepsiburada 100 Adet Telli Maske 49,90 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim amca oğlu waikiki ye maske üreten firmada çalışıyor tamam hijyenik yapıyorlar fakat onlar lastikleri yapıştırmıyor. lastiksiz üretip gönderiyorlar bizim burda zaten waikiki merkezi. yapıştırması için birilerine veriyorlar yapıştıran kişilerin hiç hijyenik olduğunu düşünmüyorum evlerinde elleriyle yapıştırıp çuvallanıyor
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    LCW yapıştırma işini vs makinelerle yapıyor merdiven altı üretim gibi işlem yapmazlar marka ismini çıkarır...
  • Şu konuyu uplayamalim, millet her seferinde geliyor ama bir bakmış 2 hafta önce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    bizim alt komşu yapıyor lcw ye ben uyarayım gerisi size kalmış
    Hocam isbatlarsanız ben LCW'yi sağlık bakanlığına ihbar edebilirim isbatlamanız yeterlidir.
    isbatlayamazsak lcw bizi mahkemeye verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Temmuz 2020; 16:27:34 >
    ispatlarımda komşumun da başı yanar gerçi kaç kez polis geldi bişey olmadı gerek yok uğraşmaya bence. benden tavsiye en azından tek kullanımlık maske bile olsa 3-4 fıs kolonya sıkın en azından
    Aman hocam ne yaptınız Kolonya falan kesinlikle sıkılmaz o kadar düşünüyorsanız Saf alkol sıkabilirsiniz ama sakın kolonya kullanmayın.
    Hemşireler kan alırken alkollü pamuk ile siliyor o alkol'den kullanın dezenfekte edecektir.
    ben hep kolonya sıkıyorum 3-5 dakika sonra zaten hiçbişey kalmıyor üstünde, korona filan yok belirtisi de yok istanbul da metro vs kullanıyorum kalabalığa mecbur karışıyorum herhangi bi sorun yok çok şükür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.