Şimdi Ara

@@@@HEPSİ BURADA DEĞİL.COM @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEPSİ BURADA DEĞİL.COM DAN BİR YAZICI SİPARİŞİ VERDİM 5 GÜN ÖNCE...

SİPARİŞ TAKİP FORMUNDA HALEN ' TEDARİK SÜRECÜNDE' DİYOR...

ACABA BU SİTEDEN BİR ÜRÜN ALAN VAR MI ARANINDA?

BU ' TEDARİK SÜRECİNDE ' süresi ne kadardır?.

ALDIĞINIZ ÜRÜNLER NE KADAR SÜREDE GELDİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 7 Ekim 2005, 0:47:47 >

• 1-HİÇ REKLAM YAPMAMIŞIN BELLİ :))
    2-TEDARİK SÜRECİ MALIN BULUNMASI VE GETİRİLMESİNE BAĞLI DEĞİŞİR AMA 7 GÜNÜ GEÇMEZ
    3-TANRI DEĞİL "ALLAH"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 7 Ekim 2005, 0:28:58 >
  • 1-REKLAM YAPMADIM..REKLAMINI YAPSAM KÖTÜLEMEM. İSMİYLE DALGA GEÇMEM...

2- 7 GÜN İSE AZMIŞ YİNEDE..ÇOK SAĞOL...

3- TANRI ve ALLAH AYNI DEĞİL MİDİR? SEN HİÇ CAMİİ DE , VAAZ LARDA TANRI DENDİĞİNİ DUYMADIN MI?..İKİSİNİN FARKI NEDİR ANLAYAMADIM...YADA EN BASİT ÖRNEKLE,

'Tanrı misafiri ' derler...

• hepsiburada hakikaten yamuk bi site.

Tanrı ile ALLAH aynı şey ddeğildir.Tanrı türklerin eskiden TENGRİ dedikleri göktanrılarıdır...
    ALLAHIN 99 tane güzel ismi dururken neden anlamı bile ne olduğunu bilmediğiniz kelimeleri kullanıyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat134

1-REKLAM YAPMADIM..REKLAMINI YAPSAM KÖTÜLEMEM. İSMİYLE DALGA GEÇMEM...

3- TANRI ve ALLAH AYNI DEĞİL MİDİR? SEN HİÇ CAMİİ DE , VAAZ LARDA TANRI DENDİĞİNİ DUYMADIN MI?..İKİSİNİN FARKI NEDİR ANLAYAMADIM...YADA EN BASİT ÖRNEKLE,

1. de espri yaptığını sandım ondan şeyettim..
    2. için bişe deil gelmesse irtibata geçersin..
    3. için de bilmiyorum TANRI da aynı tabi de ALLAH daha makbul geçer Müslümanlar arasında bide ramazan dayız ya

• bunu sırf ben kullanmıyorum ki...camiye gittiğin zaman vaaz veren imam de söylüyor bunu...ne zaman gitsem şahit oluyorum buna...tarihçesinini araştırmadım ama...

• düzeltiyorum o zaman..ALLAH...

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

quote:

Orjinalden alıntı: murat134

1-REKLAM YAPMADIM..REKLAMINI YAPSAM KÖTÜLEMEM. İSMİYLE DALGA GEÇMEM...

1. de espri yaptığını sandım ondan şeyettim..
    2. için bişe deil gelmesse irtibata geçersin..
    3. için de bilmiyorum TANRI da aynı tabi de ALLAH daha makbul geçer Müslümanlar arasında bide ramazan dayız ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimkiler 3 seferde geldi toplam 7 gün olmadı bile
  • Abi aman diyim bişi alma oradan. Bozulursa elinde patlar. Geri iade etmek falan istersen 1 ayı bulur paranın gelmesi.
  • ben o siteden yaklaşık bir yıldır alışveriş yapıyorum hiçbir problem ile karşılaşmadım ve çok memnunum..
  • evet bende hafıza kartı almıştım ve tam 1 haftada geldi. ogünden sonra mecbur kalmadığım sürece bu siteden alışveriş yapmamaya and içtim

gelen üründe sorun yok ama bu sitenin stoğu olmadığı için talep geldikten sonra tedarik ediyorlar... kötü
  • aynen hiçbir sorunum yoq ve siteLer arasında guvenLık ve musterı hızmetını en ıyı veren sıte bence
  • Nası sorun yok bal gibi var mal stokta gözükür ama sipariş verince stoktan kaldırılır elinizde patlar siparişiniz ondan sonra bekle allah bekle
  • Geçen hafta başıma geldi , ondan önceki alışverişim de tam 11 günde ulaşmıştı elime . Bu sefer baktım 6. günde bile hala tedarik sürecinde diyor , iptal ettim . Bir daha da ne ararım ne sorarım

hepsiohara.com
    hepsinahburda.com
    birvarmisbiryokmus.com
    varamayok.com
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy -- 7 Ekim 2005, 10:10:15 >
  • bilgilendirici amaçlıdır

http://tr.wikipedia.org/wiki/Esma%C3%BCl_Husna

burdan Allah(c.c) ın 99 ismine bakabilir orda Tanrının geçmediğini görebilirsiniz.Birileri size adınız dışında hitab ederse hoşlanır mısınız? O zaman kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayınız
  • bence bunu topic olarak açmalıydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadii

ben o siteden yaklaşık bir yıldır alışveriş yapıyorum hiçbir problem ile karşılaşmadım ve çok memnunum..

bende adamlar siparişin tamamını söyledikleri sürede temin edemedikleri her ürün için tek tek özür maili yolladılar we ellerine geçtiği gibi tek tek gönderdiler...
    şimdiye kadar alışveriş yaptığım en iyi site...
  • 1 kez alısverıs yaptım memnunum sen bı estoredan alıs verıs yap anlarsın degerını
  • bugün siparişin 6. günü...

öğlen mesaj geldi cep telefonuma

kargoya vermişler

2 gün sürüyomuş kargo..

toplam 8 gün...

fena sayılmaz yinede ama az da değil...

benim sinir olduğum şu...madem elinde yok be kardeşim , bi not geç altına dimi yani...

bizde ona göre verelim siparişi
  • ya 1 oldu 2 oldu ... 10 oldu tuttum kendimi ama dayanamıycam söyliycem artık

bu foruma ne oldu böyle fethullahçıların eline mi düştü,
    yaw her topice en alakasız konu da bile bir yerinden tutuşturup konuyu allah islam ramazan oruç vs ye getiriyorsunuz nedir bu saçamlık bir dur verin artık bu işe.

bırakın her insan istediği gibi söylemekte serbest, sanane allah demiş tanrı demiş ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.