Şimdi Ara

hepinize slm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ,Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katılıdm. Ama bir sorun var. Anladığım kadarıyla burdakilerin hepsi orc. Ben elmoradım. Beramusta oynuyorum. Nick im SaH__BaZ tanıştığımıza memnun oldum. Beni yalnız bırakmassınız inşallah

• beramusta arada sırada anacronx e pm atmaya çalış beni erwache yolladı de o kasar seni bi de imzanı deiş

Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatada ısrar etmenin anlamı yok. Jean P. Sartre

Bir şeyi kaybetmenin verdiği korku, ona sahip olmanın verdiği istekten daha güçlüdür.Anonim
    Klasik, herkesin okumak isteyip de kimsenin okumadığı kitaplara verilen isimdir.Mark Twain
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaH__BaZ

,Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katılıdm. Ama bir sorun var. Anladığım kadarıyla burdakilerin hepsi orc. Ben elmoradım. Beramusta oynuyorum. Nick im SaH__BaZ tanıştığımıza memnun oldum. Beni yalnız bırakmassınız inşallah

H.g; Fakat İmzanı değiştir orada Küfür yazıo...

Orjinalden alıntı: cenk_325

quote:

,Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katılıdm. Ama bir sorun var. Anladığım kadarıyla burdakilerin hepsi orc. Ben elmoradım. Beramusta oynuyorum. Nick im SaH__BaZ tanıştığımıza memnun oldum. Beni yalnız bırakmassınız inşallah

H.g; Fakat İmzanı değiştir orada Küfür yazıo...

+1 o imza ile çok kalamazsın burda

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • oyun hakkında yapılabilecek yardımlarla ilgili üst topicler var. Eğer giremioooomm ya da yardıım heeeelp meee gibi topicler açarsan gelen mesajlarda sürekliyazısını görürsün

Orjinalden alıntı: by_BLADE

oyun hakkında yapılabilecek yardımlarla ilgili üst topicler var. Eğer giremioooomm ya da yardıım heeeelp meee gibi topicler açarsan gelen mesajlarda sürekliyazısını görürsün

Aramıza Hoş geldin.El morad arkadaşlarımız vardır inş bbilmiyorum ama forum hakkında kuralları bilmiyorsundur herhahlade Burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm imza kurlları yazıyor burdan bilgi edinebilirsin Eğer bir KoNU hakkında bir şey öğrenmek istiyorsan topic açarsın..tamam ama oyuna girmiyor.... bunun gibi konular açmayalım sadece bilgi hakkında konu açalım Önemli:Bir konu açmadan önce arama yapalımhttp://forum.donanimhaber.com/search.asp Tekrar H.g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennsatir -- 14 Mart 2006; 9:34:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERKESE İYİ GECELER
    6 yıl önce açıldı
    Selam
    15 yıl önce açıldı
    Merhaba arkadaşlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lem sahbaz ben koparam sızın clandandım sende mı geldın lem buraya aha bak ben elmoradım sen neden oyuna hıc gelmıyon??
    np:150k
    serwer:beramus
    clan:BetHesnA (Leader) gene bozdum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

beramusta arada sırada anacronx e pm atmaya çalış beni erwache yolladı de o kasar seni bi de imzanı deiş

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.