Şimdi Ara

Hepınızden özür dılerım.. ( Dolandırıldım ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arkadaşın dolandırıcı olduğu tipinden belli zaten benide kanaldan eklemişti alışveriş için güvenmemiştim iyikide güvenmemişim... Yok bana greatsword bulacakmışta ondan başka kimse bulamazmış arcana verecekmişim bilmemne bi dünya yalan sıkmıştı. tipinde hayır yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witch_King -- 18 Ağustos 2015; 21:41:38 >

Orijinalden alıntı: Witch_King

iyi post kasıyorsunuz ha çakma hesaplarınızla kanal dediğin yerde ben bedava item dagıtıyorum millete kimseylede ordan alışveriş yapmam

hesabım çakma falan değil üyelik tarihime bak aktif olmasamda senin kadar eskiyim bu forumda. İnsanlar bilinçlensin kimden alışveriş yapacağını bilsin diye yazdım o postuda. Ben greatsword ararken bana kanaldan yazan ben değilim diyosan sana sadece yalanını S.eveyim diyorum... Git alınterinle çalış kazan kimsenin rızkıylada oynama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ya sev ya terket!
  • Maalesef, bende o yüzden dotada item alımı bıraktım.Anca daha önceden aldığım adamlardan alırım. Bulaşılacak iş değil. Milletin bi dota zevki var onunda içine edebiliyorlar. Ayrıca seni kazıkladığını kanıtlasan bile bu arkadaş gibi Video ile.. Yine de bir yaptırım cezası yok. Bi tv vs değil ama sanalda olsa 500-600 tl gitmiş yinede.

Forumdonanım habere de güvenmiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 21 Ağustos 2015; 11:58:06 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.