Şimdi Ara

HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karıkaturlerı gormemıştım ama oyle bır sıtede buldum kı bıde utanmadan çok güzel olmuş falana yazmışlar. ya allah rızası için hackleyın bu sıteyı bılsem varya aypcam yanı
    iğrençççççççççç ötesi karıkaturler . insan hangı akılla çizer bunları yenılerınıde eklemişler. o karıkaturu çizeni öldürmek bile az kalır.elimde olsa ben yapardım he. acayıp sınırlendım. buraya yazıyorum.kusura bakmayın bu kadar olduğunu hiç bilmiyordum. yapılan protestolar az bıle. off sitenin adresini veriyorum. he donanımcılar walla kızmasın bana sızde olsanız dayanamazsınız hangı musluman dayanır . sadece muhammed için değil ALLAH a bıle hakaret etmişler. zaten görünce anlarsınız . ayrıca sıtenın ısmınıde belirtmek isterim sırf bunun için yapılmış .ayrıca bı musluman dayanamamış sıteye sız nasıl peygamberımze laf edresınız demış .turkçe yazmış. karşılığındada aynen şu gelmiş.
    kimse kopek dılını bılmez tıpkı turkçe gıbı.
    allah aşkına arkadaşlar sıtenın adresını verdım gıtti.


    BU YAZI DAHA SONRADAN EKLEMEDIR . LÜTFEN EN ALTA KADAR OKUYUN SONRA HAKKINIZI HELAL EDİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umulee -- 13 Şubat 2006 18:46:45 >







  • Bu bağlantıyı kaldırsan iyi olur bence. Adamlar artık tamamen kontrolden çıkmış durumdalar. Bu "oyunlara" gelmemek en makul seçenek. Bu linke bakıp telafisi güç eylemler yapanlar olabilir. Linki kaldırmanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trackfind500

    Bu bağlantıyı kaldırsan iyi olur bence. Adamlar artık tamamen kontrolden çıkmış durumdalar. Bu "oyunlara" gelmemek en makul seçenek. Bu linke bakıp telafisi güç eylemler yapanlar olabilir. Linki kaldırmanı tavsiye ediyorum.


    +1

    trackfind haklı. Bence de kaldırsan iyi olur.
    Bu nasıl bir nefrettir yav!!!
  • ok kaldırdım. eger kotu amaçlara hızmet edecekse . sadece ben daha önce bu kadar karıkatur konusu uzerınde durmamıştım. boyle bısey olacağı aklıma gelmezdı. tek bı resım gormustum oda iğrençti ama walla bu boyutu hıç dusunmemıştım. kahvaltı yaparken gordum yemek bıle yıyemedım bu nasıl vıcdandır. acaba bunlar yenımı oda aklımın bır kosesınde. sadece ben herkes onların ne kadar iğrenç olduğunu öğrenin diye lınkı açmıştım. keşke ilk zamanda aynı bununkı gıbı nefret etseydım. gormeyenle goren arasında çok buyuk fark var . artık elıme gecseler boğarım onları. bu nasıl özgurluk muş . ancak bıze gelınce olur kendılerıne bırsey yok. ALLAH ım sen buyuksun ne yapacagını bılırsın.
    arkadaşlar ben mı acaba abartıyorum sızcede iğrenç değilmi?
    he ayrıca sadece bu sıte yok altında lınklerıde var sırf bu konu ustune bence muslumanlar az bıle tepkı gosterdı. ayrıca artık yabancı mallarada amborgo koymalıyız yerlı malı yurdun malı herkes onu kullanmalı boyle şerefs izlere güçlenmemeli dimi ya!!!




  • Anladığım kadarı ile tepkiye neden olan ilk karikatürler bunlar değil. Bunlar daha sonra çizilmiş. Zaten amatör bir site, forum gibi birşey, çizenler ise sağdan soldan kişiler.
  • hadı ya ilk karıkatur bunlar değil mi
    walla bunları ozaman gormesınler kıyamet kopar. ama işi acayıp azıttılar bıde forum da ınsanların yazdıkları daha sınır bozucu. neyse artık kendımı kontrol edeyım. çok kızdım ne yapım affedın yanı böyle herkesınde moralını bozdum
  • ilk karikatürlerden bir tanesi orada var. diğerleri sonradan çizilme. sağdan soldan toplama ırkçı bunalım psikopat avrupalının karalamaları. biz burada, hristiyan aleminin noelden kasıtlarının hz. isa nın doğumu olması sebebiyle yılbaşı tartışmalarında dahi ölçülü davranırken, islam alemine bu kadar pervasızca saldırıldığında kızılca kıyametin kopması kaçınılmazdır. zaten islam alemi barut fıçısı gibi. her yerde bir kargaşa var. devamlı karıştırılıyor, fitilleri ateşleniyor. maksat kargaşa ortamı yaratıp oralara iyice çöreklenip sömürmeye devam etmeye mazeret oluşturmak. başarıyorlar da. sadece türkiye üzerinde oynanan oyunları tutmayacaktır. çünkü bu ülke diğerlerine benzemez. güçlüdür, akıllı insanları vardır, tarihi, kültürü zengindir. amerika nın bu işlerde, bu karikatür işinde parmağı olduğuna adım gibi eminim. irana girmek için denemeyecekleri yöntem senaryo kalmayacak. müslümanların eylemlere hız verip yakıp yıkmalarını istiyor ve bekliyorlar. bu site ve buna benzerleri hızla çoğalıyor. maksat genç ve ateşli müslümanları tetikleyip yaktırıp yıktırmak, peşinden planlarını uygulamaya sokmak.

    bu karikatür krizinin avrupa da oluşmasının sebebi, bana göre amerikanın olayı perde arkasında tutmaya çalışmasıdır. yoksa danimarkanın ne işi var islam alemiyle? danimarka ne? bir avuç insan. ne işi olur islam alemiyle?




  • Bizler tepki gösterdikçe karikatürleri de arttırmış görünüyorlar.
    Sadist bir zihniyet.
    Oradaki karikatürler yeniyse, eskiler bu kadar aşağılık değil idiyse, aldılar başlarına belayı derim.
    Ama C4'e de hak veriyorum. Amaçları da bu galiba.

    Mehmet Akif Ersoy'dan iki dizeyi biraz tashih ederek göndermek istedim o siteye ama girişini bir türlü bulamadım.

    Gelecektir size vaat ettiği günler Hak'kın,
    Belki yarın, belki yarından da yakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su*fi -- 10 Şubat 2006 16:24:53 >
  • C4 haklısın ama umulenin dediği gibi bazen insan yemekten kesilecek kadar öfkeneiyor. ben de okul dışında da başörtüsünün danıştayca yasaklanması haberini sabah okuyunca çok öfkelenmiştim. ama öfkemize hakim olup serinkanlı düşünmemiz gerekiyor. tabi yatyıp uyuyarak değil
  • necdet sezer bir hırıstiyan din adamını türkiyeye davet etmiş
    önce bekleyelim ne konuşacak eğer beklediğimi yapmazsa
    onunda gerçek yüzü butun çıplaklığı ile açığa çıkmış olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zengin_47

    C4 haklısın ama umulenin dediği gibi bazen insan yemekten kesilecek kadar öfkeneiyor. ben de okul dışında da başörtüsünün danıştayca yasaklanması haberini sabah okuyunca çok öfkelenmiştim. ama öfkemize hakim olup serinkanlı düşünmemiz gerekiyor. tabi yatyıp uyuyarak değil


    tabiki etkilenmemek, öfkelenmemek elde değil. ama bu, onların ekmeklerine yağ sürmemize sebep olacak yakma-yıkma boyutlarına varırsa, amaçlarına ulaşmalarında bizlerde müslümanlar olarak suçlu oluruz. zaten islam alemi patlamaya hazır bomba misali insanlardan oluşuyor. eğitim az, düşünce az, bir nefret, öfke, batıya karşı haklı bir bilenmişlik var. onların yerine düşünecek olan bölgenin ağabeyi durumundaki türkiye deki aydın ve yazarların çoğuda, batının borazanlığını yapıyor. bir kısmı para ile satın alınmış ve gazete köşelerinde zırva karalıyor, bir kısmı da orhan pamuk gibi batı tarafından şişirilerek önümüze yazar diye sürülmüş beyinsizlerden müteşekkil yazar müsveddeleri. onlar vasıtasıyla slogan atıyorlar, kitleleri yönlendirmeye çalışıyorlar. üstüne birde yakıp yıkma eylemleri başladığında, amerika irana girmek için gerekli dünya kamuoyunu oluşturmuş demektir. israil zaten orada tetikte aç çakal gibi bekliyor. durum iyi değil yani




  • ben bu konuda en çok kızılması gerekenin yine bizler olduğumuzu düşünüyorum

    biz biri çıkıp siz kimsiniz dese cevap veremeyecek durumdayız
    evet herkes möüslümanız türküz gibi şeyler söyleyecektir ama bunlar hep otomat cevaplar
    gerçekten düşündüğümüzde bunun bir cevabı olmadığını görüyorum
    hayvandan hiç bir farkımız kalmamış neslimizi devam ettiriyor karnımızı doyuruyor sonrada sıcak bir yer bulup kestiriyoruz

    biz bir birinizle çekişip ayrılığa düşmeyin sonra düşmanlarınıza yenilirsiniz diyen yaratıcımızı dinlemedik
    biz onlar siz dinlerine geçmedikçe sizle dost olmazlar diyen yaratıcımızı dinlemedik
    hiç doğulu dostumuz olmadı hep batılı dostumuz oldu
    zapatero dan değerli dostum diye bahsettik

    biz komşularımız avlanırken cebimiz dolacak diye sevindik ama şimdi ne komşumuz var nede cebimiz dolu
    biz tarihini bilmeyenleriz kendi kültürünü aşağılayan hep batı kültürünü övenleriz
    hep onlara özenenleriz onların dediklerini hep doğru kabul edenleriz biz

    şimdi hangi hakla ayaklanıyoruz ve hangi yüzle
    maalesef bizim iki dünyada da insan içine çıkacak ecdada çevirecek yüzümüz yoktur




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 555_53_78


    biz tarihini bilmeyenleriz kendi kültürünü aşağılayan hep batı kültürünü övenleriz
    hep onlara özenenleriz onların dediklerini hep doğru kabul edenleriz biz

    şimdi hangi hakla ayaklanıyoruz ve hangi yüzle
    maalesef bizim iki dünyada da insan içine çıkacak ecdada çevirecek yüzümüz yoktur


    bu ülke, kendimize gelelim, kültürümüze ve manevi değerlerimize sahip çıkalım, batıdan bize dost olmaz, bunlar bize dost değildir, menfaatleri icabı sırtımızı sıvazlarlar, kendi benliğimizi tekrar kazanalım diyen insanların YOBAZLAR olarak vasfedildiği bir ülke oldu. kiteleleri yönlendirecek olan yazar çizer aydın takımının ise dediğim gibi birçoğu batı ve batı uşakları tarafından satın alınmış hainlerdir. bunlar, insanlara batı propagandası yaparlar, tek çarenin batı ile entegrasyon olduğunu, aksi taktirde bölgede dımdızlak ortada kalacağımızı insanlara empoze etmeye çalışırlar. bunca uyutmaya rağmen, avrupa gene de bizi içerisine dahil etmeyecektir. etmeyecek kardeşim, adamlar söylüyor. burası, bir hristiyan kulübüdür diyor. biz ise salya sümük peşlerinde " beni de götürün" diye ağlayan çocuk misali fır dönüyoruz. türkiye nedir, bilen pek yok. türkiye büyük bir potansiyeldir. ayağa kalktığı anda kimse türkiyeyi tutamaz. ama bu kafa ile, her yazılana, her çizilene inanarak batı hayranı olmaya devam ettiğimiz müddetçe, biz ancak batının dış kapının mandalı oluruz. almazlar bizi ab ye, kimse heveslenmesin kimse umutlanmasın. alsalar ne olacak? nedir? ne olacak? avrupalı mı olacağız? avrupalı olmak mı istiyoruz?

    ırak ta yeri yerinden oynatması gereken katliamlar yapılırken, hangi batı basını bunu gündeme getiriyor? kim yazıyor kim çiziyor? sadece bir iki dergi, bir kaç sitede olan olaylardan bahsediliyor. nerede bu türk aydınları, türk yazarları? orada öldürülenleri neden gazete manşetlerine, sütunlarına taşımıyorlar? neden gündemi sıcak tutmuyorlar? bunların bir çoğu satılmıştır. binlerce dolar maaşlarla süslü evlerde oturan, kokteyllerden çıkmayan bu güruha yazar, çizer, aydın diyemezsiniz. bunların çoğu insanlıklarını satmıştır. vatandaşını satmıştır. gözleri bağlıdır. herkes aklını başına alsın, her yazılana her çizilene inanmasın. araştırsın öğrensin. dinine vatanına milletine sahip çıkmayı herkes öğrenmek zorundadır. aksi taktirde burası da bir iran-ırak olur.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: su*fi

    Bizler tepki gösterdikçe karikatürleri de arttırmış görünüyorlar.


    bunlar, hiç bir şeyi amaçsız yapmazlar. amaçlarının sadece müslümanı incitmek olduğunu sanmayalım. her işleri planlıdır, uzun vadelidir. bu karikatür olayı da, uzun vadeli bir planın parçasıdır. zamanı gelmiştir, sahneye konmuştur. olaylar arttıkça üzerine gidilecek, kitlelerin fitilleri alabildiğine ateşlenecek, yakıp yıkmalar başlayınca da " islam dünyasını adam etmeye gidiyoruz" dümeniyle o bölgeler işgal edilecektir.
  • o kültürümüze tutunmayı yobazlık sayanlar kültürümüzü yok etmeye çalışanlarla
    yine bizim kültürümüz yatmayı pis pis kaşınmayı tavsiye ediyormuş gibi göstermeye çalışanlardan başkaları değildir ne dinimizde ne tarihimizde ne de ata sözlerimizde tembelliği öven bir söz yok

    tabii empoze laflar var ama onlar bizim atamızdan değil
  • sıtenın son halını gorun arkadaşlar adresı vermekte artık bır sakınca gormuyorum yapanın ellerıne sağlık özellikle türk arkadaşların yazdıkları TÜRKİYE SIZINLE GURUR DUYUYO
    www.......................... adresı sıldım arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umulee -- 12 Şubat 2006 1:42:58 >
  • siteyi bitirmişler ama ne olacak? başka bir tane daha açacaklar.
  • bu lınkı sadece 10 dk ka acık tutacagım. genede ne olur ne olmaz
    ama artık resımler kalkmış o mide bulandırıcılar. sımdıde bazı kendını bılmezler yazıyor çiziyor ama bızımkılerde karşılık verıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: su*fi
    Mehmet Akif Ersoy'dan ...


    Bunların medeniyeti, "tek dişi kalmış canavar"
    Belden aşağı çalışan bir sapıklık uygarlığı.
    Başkalarından da öğrenemediler çeşitliliği.
    Tek bir saksafona dönüştürmek amaçları dünyayı, tek zort sesine!
    Ya ıslah, ya kahrolsunlar.
  • Bu siteyi çökertenden Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.