Şimdi Ara

Henüz herşey bitmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Henüz herşey bitmedi

    Süper Lig’de son sıradaki Akhisar’a yenilen Göztepe, hala avantajlı konumda



    Spor Toto Süper Lig'de kurtuluş yolunda çok kritik bir öneme sahip Akhisarspor maçını kaybederek yara alan Göztepe, büyük fırsat kaçırsa da hala avantajını yitirmiş değil. 27. hafta sonunda 27 puanda kalan ve 16. sıradaki yerini koruyan Göz-Göz 3 puan kaybetmesine rağmen tehlikeli bölgede bulunan rakiplerinin de yaşadığı kayıplar sonrası rahat bir nefes aldı.

    PUAN FARKI KORUNDU

    Puan sıralamasında Göztepe'nin hemen üzerinde yer alan Bursaspor, Alanyaspor deplasmanından yeniği ile ayrılırken, düşme hattındaki rakibi Erzurum da Kasımpaşa maçını puansız geçti. 28 puanı bulunan Bursa ile aradaki 1 puanlık farkı koruyan İzmir temsilcisi, Fenerbahçe ve Ankaragücü arasındaki mücadelenin berabere sonuçlanmasıyla da teselli buldu. Ligde final niteliği taşıyan 7 kritik karşılaşma oynayacak olan Göztepe, son haftalarda yaşadığı kayıplara rağmen Spor Toto Süper Lig'in anahtarını elinde tutuyor.

    4 MAÇI İZMİR'DE OYNAYACAK

    Kalan 7 maçın 4'ünü İzmir'de oynayacak olan Göz-Göz, sahasındaki maçlarla kaderini yine kendisi çizecek. Sarı-kırmızılılar, Erzurum, Antalya, Sivas ve son hafta Ankaragücü ile İzmir'de oynayacağı maçlarla kurtuluşunu ilan edebilir.

    DİREKLERİ GEÇEMEDİ

    Süper Lig'de sezon boyunca şanssızlıkların yakasını bırakmadığı Göztepe'nin en büyük kabusu direkler oldu. Akhisar'a baştan sona üstün oynadığı maçta 1-0 yenilen Göztepe, ilk yarıda henüz 6. dakikada Yasin ile direğe takılırken galibiyeti kaçıran taraf oldu. Sezon başından bu yana 6. maçında da direkleri geçemeyen Göztepe, toplam 9 puanlık bir kayıp yaşadı. Sarı-kırmızılılar, ilk yarıda 1-0 kaybettikleri Galatasaray maçında Tayfur'la bir topu direkten dönen Göz-Göz, aynı skorla mağlup olduğu ikinci maçta Jerome ve Yasin ile aynı kaderi yaşamıştı. İlk yarıdaki 1-0'lık Akhisarspor karşılaşmasında da Cikalleshi topu direğe nişanlarken 1-1 biten Konyaspor mücadelesinde ise Deniz Kadah iki şutta direkleri geçememişti.

    ÖZELEŞTİRİ YAPACAĞIZ

    Göztepe'nin hocası Tamer Tuna, yenilgiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
    "Kazansaydık, kümede kalacağımızı deklare edebilirdim" diyen Tuna, "Artık kendimizi eleştirerek bakmamız gereken önemli bir periyoda gireceğiz. Hele bu camiada 'düşüyor psikolojisi'... Geçmişte de yaşandığı ve çok travmatik olduğu için bu psikolojiyi de Göz- tepelileri de iyi tanıyorum" dedi.


    https://www.yeniasir.com.tr/spor/2019/04/09/henuz-hersey-bitmedi(burak HAKERLER)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.