Şimdi Ara

Henry'den Fenerbahçe'ye mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arsenal 'in Fransız yıldızı Thiery Henry, sözleşmesi sona erince Fenerbahçe'de oynayabileceğini söyledi. Henry'nin bunun için bazı istekleri var...

Henry, Cumhuriyet Gazetesi'nden Sedat Hayran'a konuştu. Hayran, bu görüşmeyle ilgili izlenimlerini şöyle aktardı:

1999 yılında bu lige geldiğinden beri hep önemli futbolcularla gol krallığı zirvesinde yarıştı ve hem kendini gol kralı, hem de takımı Arsenal'ı şampiyon yaptı. Fransa ulusal takımında da forma giyen Henry, Monaco ve Juventus'ta oynarken, gol tekniği olmayan ancak çok süratli bir sol kanat oyuncusuydu. 1999 yılında, 11 milyon pound karşılığında, Juventus'tan Arsenal'a gelen ve kendine güveni olmayan bu genç yeteneği, ''kurt antrenör'' Arsene Wenger, hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği, müthiş ve inanılmaz bir golcü yapıverdi. Gol yollarında etkili, hızlı ve vuruş tekniğine sahip olmak gibi... Bu üç vasıf Henry'de birleşince, şimdi o, rakiplerin korkulu rüyası oldu.

Evet Thiery Henry'nin Arsenal ile sözleşmesi 2006 haziran ayında son buluyor. Kendisi ile görüştüm. ''Fenerbahçe'yi düşünür müsün?'' diye sordum. ''Bonservisim elimde olacak, yıllık 4 milyon EURO karşılığında Fenerbahçe'de oynarım'' diye yanıtladı! Fenerbahçe bu sezon para ve prestij ligi Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri olan bir takım haline geldi. Grupta dış sahada AC Milan ile oynadığı ilk maçında, sergilemiş olduğu pozitif nitelikli futbolu 90 dakikaya yayabilseydi, en azından bir beraberlik ile hem 1 puan hem de 250.000.- SFR'yi (İsviçre Frangı) cebe indirmiş olup ikincilik şansını güçlendirecekti. Sonra ikinci maçında Hollanda şampiyonu ve geçen yılın yarı finalisti PSV Eindhoven'ı süper futbol sergileyip ve birbirinden şık gollerle yenerek hem 3 puan hem de 500.000.- SFR (İsviçre Frangı) almayı başardı. Her iki maçta da dikkatlerden kaçmayan bir markaj vardı. Gerek AC Milan'ın hocası Carlo Ancelotti ve gerekse PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Guus Hiddink 'in markajda tercih ettikleri isim hep Anelka oldu. Anelka'yı alan ve bu sezon başında Premier League'den gelen 20 milyon dolarlık teklifi elinin tersiyle iten başkan Aziz Yıldırım 'ı kutlamak gerek.

Futbol artık endüstriyel bir sektördür. En önemli gelir kaynağı da Şampiyonlar Ligi! UEFA yayın geliri havuzundan, ilk turu geçen yani (gruplarından çıkan) takımlara üç milyon İsviçre Frangı; çeyrek Finale kalanlara 4 milyon İsviçre Frangı; Yarı finale kalan takımlara 5 milyon İsviçre Frangı; Kupayı kazanan takıma 10 milyon İsviçre Frangı; finali kaybeden takıma da 6 milyon İsviçre Frangı ödeme yapılmaktadır! Yukarıda belirtilen tutarları baz aldığımızda, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan bir takım en az 27.5 milyon İsviçre Frangı( yaklaşık 22 milyon dolar) bir gelire kavuşuyor. Bu, yıllık ortalama geliri 30-35 milyon dolar seviyesinde olan bir kulüp için servet anlamına geliyor.Fenerbahçe de artık bu nimetlerden yararlanıp, söz konusu paraların tamamını ya da en azından bir kısmını kasasına koysa, sonra da Thierry Henry'yialsa, Anelka ile iyi bir ikili oluşturur

www.internetspor.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakomako2 -- 6 Ekim 2005, 20:44:39 >

• ŞOK ŞOK ŞOK.....................

HENRY akşam üstü enson demecinde EĞER FENER AVRUPADA Bİ KUPA ALMAZSA BENİ BİDAHA GÜNDEME GETİRMESİN DEDİ

• YIH YIH YIH YIH YIH

• ŞOK ŞOK ŞOK...

galatasarayın geçen sene aldıgı dünya yıldızı ribery en son demecinde galatasaray tromso gibi dünya takımına elendikten sonra uefa'dan kazanamayacagı paranın %10 unu cebinden karsılayacagını açıkladı.bunun üzerine özhan canaydın ve yönetim kurulu kutlamalara basladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

ŞOK ŞOK ŞOK...

galatasarayın geçen sene aldıgı dünya yıldızı ribery en son demecinde galatasaray tromso gibi dünya takımına elendikten sonra uefa'dan kazanamayacagı paranın %10 unu cebinden karsılayacagını açıkladı.bunun üzerine özhan canaydın ve yönetim kurulu kutlamalara basladı

tamam cevap vermeye çalışmıssın güzel ama Ribery sizin gözünüzde bonustu hani nezaman Dünya yıldızı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatorf.

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

ŞOK ŞOK ŞOK...

tamam cevap vermeye çalışmıssın güzel ama Ribery sizin gözünüzde bonustu hani nezaman Dünya yıldızı oldu

dünya yıldızını biz demedik siz taktınız o ismi, kimkimin bonusu belli olacak dediniz, size bonus olduğunu anlatmaya çalıştık anlamadınız.. bonus bonusluğunu en iyi şekilde gösterdi zaten size.. yani dünya yıldızı bizim değil sizin abartı tabirlerinizden..

• O zaman dünya yıldızı tabirini siz kullanmayın o zaman,tamam arkadaş yalnış tuşlara basmış olabilir
    Biz dünya yıldızı olduğu idda ettik bizde kalsaydı ve bütün Dünyada o gözle bakıyordu
    Şimdi ne oldu kurudu kaldı Biz lider O kümedeye oynayan bi takımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tromsoya transfer olucakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamaxx -- 7 Ekim 2005, 13:41:05 >
  • 4 milyon EURO
    PARA MI
  • .fener avrupada kupa alınca gelecekse bu adam bi 400-500 yıl daha yasamalı.bu durumda fenerin bikaç yüzyıl daha kutlaması gerekecek

• arkadaşlar size bi sorum olacak....

Benim hat telsim olduğundan mıdır nedir bana Henry nin msj gelmedi

yoksa bu Henry Turkcelle mi gönderdi msj ları

• ŞOK ŞOK ŞOK, Henry yukarıdaki röportajdan bir süre sonra basın danımanıyla açıklama yaparak "üzgünüm ben fenerbahçeyi başka bir takımla karıştırmışım. Ben "katar" sanıyordum" dedi ve fblilerden özür dileyerek "geceleri erken yatın, belki beni rüyanızda görürsünüz" diyerek açık kapı bıraktı
  • Ya o geyikleri biz yeterince yaptık GS ile yeterince dalga geçtik şimdi isimleri saydırmayın bana başlarım Figo morientes saviolar vs.

Aziz Yıldırım istediği oyuncuyu alır, Fatih Altaylı ya göre biz Alex i alamazdık dünya yıldızıydı Barça ile anlaşmıştı aldık o günkü Hürriyet gazetesini yedi. Sonra Alex koşmuyor küçük maçlar adamı demeye başladılar. Sonra Anelkayı alamazsınız dediler, hatta bu forumda çok konuşuldu 18yaşında ealde oynamışdünyayıldızını nasıl alırsınız dediler , aldık bu sefer sorunlu,kötü oynuyor neresi ünlü futbolcudemeyebaşladılar.

Bu sefer Henry yi alırız, yaşlandı formu düşük Arsenalden kovuldu filan derler

• abi sorun para değil adamın istediği parayı veririz tek sorun chelsea , milan , barça gibi takımlarında almak isteyecek olması..ama yinede anelka gelmesinde etken olabilir..eğer henry gelirse , anelkada şuanki performansında devam ederse kesin olan birşey fenerbahçenin forveti yalnızca türkiyenin değil dünyanın en iyi ikilisi olur..arkadalarında alex orta sahada appiah,aurelio,selçuk (tuncay oynayabilir ya da emre'yi alsak süper olur :) defansta ise sağda serkan ( serkanın yerine hamitde alınabilir ) ortada önder ile servet (tolgayı transfer edersek çok sağlam bir defans göbeği olur) defansın solunda ise süper bir brezilyalı olmalı roberto carlos kalitesinde ..cicinho mesela..(ümitten güzel yedek olur,bence takımda en çok sırıtan adam) ..kale ise zaten türkiyedeki en sağlam kale volkan süper bir yetenek gittikçe büyüyor , rüştü ise türkiyenin çıkardığı en büyük kaleci zaten..
    bu kadroya nihat halil gibi adamlarıda katıp geniş ve süper bir kadro kurabilirsek,hiç bir kupa hayal olmaz eminin ki böyle bir kadro uzun seneler avrupada kupaya oynar..

• evet dostum haklısın bu gs lıları anlamak çok zor bu konuda konuşması gereken en son klup,siz ne piresleri,denilsonları figoları aldınızya hala zevkle izliyoruz.henhrye gelince parasını bastırır alırız,bizimle birlik barcada chelsede isterse ozaman bişey diyemem parası olan konuşur yoksa susar
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya o geyikleri biz yeterince yaptık GS ile yeterince dalga geçtik şimdi isimleri saydırmayın bana başlarım Figo morientes saviolar vs.

Aziz Yıldırım istediği oyuncuyu alır, Fatih Altaylı ya göre biz Alex i alamazdık dünya yıldızıydı Barça ile anlaşmıştı aldık o günkü Hürriyet gazetesini yedi. Sonra Alex koşmuyor küçük maçlar adamı demeye başladılar. Sonra Anelkayı alamazsınız dediler, hatta bu forumda çok konuşuldu 18yaşında ealde oynamışdünyayıldızını nasıl alırsınız dediler , aldık bu sefer sorunlu,kötü oynuyor neresi ünlü futbolcudemeyebaşladılar.

Bu sefer Henry yi alırız, yaşlandı formu düşük Arsenalden kovuldu filan derler

• hiç güleceğim yoktu henry ve fener ikisini bir arada görmek pek zor be

• anelkaya laf yok.kaliteli ama zamanında eline gelen fırsatları iyi değerlendirememiş.henry değerlendirmiş arsenalda hala.henry yi yedirmezler ama öle bi durum varsa bile.ispanyaya gitceğini duydum bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.