Şimdi Ara

Hemstır almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şirin hayvandır hamster İnstagram'a #hamster tazarak bu şirin hayvanın farklı cinslerine bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    toplumsallaşır, ne kadar toplumsallaşırsa da
    o kadar kendine yabancılaşır.”
    Karl Marx
  • Hamsteririm yalarim bunlari cok tatlilar

Size de o tür e bakmanızı öneririm

Orijinalden alıntı: 0x2124

bilemiyorum ama çok tatlılar. (fotoğraf arkadaşımın hemstırı)
     Hemstır almak istiyorum

kızmı la o
    developer, hacker, driv3r..
  • benim bile alasım geldi :D

Orijinalden alıntı: berkguleryuz

Hemstır almak istiyorum
     Hemstır almak istiyorum
     Hemstır almak istiyorum
    Bunlar da rahmetli Hamzamin fotograflari.

@0x2124
    Hahaha olamaz herhalde hocam

Hamza'nın gözleride kırmızı son resimde esrar çekiyor sandım

• ya bu guinea pig ler korkup ölüyolarmış doğru mu :D

*Gunluk Amator Hikayelerim Icin.*
    http://storyworkspace.blogspot.com.tr *Blogger
    www.wattpad.com/user/better_than_better *Wattpad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani

Evde 3 senelik dişi muhabbet kuşum abazan ruhi var.çok tatlılarmış,kafes ile ne kadar isterler 50-70 en fazla verebilirim buda ayakçı abazan ruhi
     Hemstır almak istiyorum

aynen önemli bi konuya değindin :D fiyat sorucaktım bende tam, ne kadardır bilen varsa aydınlatsa

• Valla ben ilkokuldayken almıştım bi tane 1.5 sene besledim çok kızdığında ısırmıştı sadece 1-2 kere falan. Kucağımda uyutuyordum kıvrılıp yatıyordu. Kafesi iki katlıydı ikinci kattan kendini atıyordu :D uzaktan kumandalı arabama bindirip gezdiriyordum ama sıkılıp inmeye çalışıyordu. Sonra bi gün okuldan geldim elimle aldım arabanın üstüne koydum... İnmek için kendini yırtan hayvan hiç hareket etmiyordu zavallı ondan sonra da hiç edemedi :( özet olarak sevimli hayvandır kendi halinde takılır eğlenir koyarsın boynuna sırtından girer göbeğinden çıkar oyalanırsın. Marul havuç salatalık falan çok sever. Öneririm.

*Gunluk Amator Hikayelerim Icin.*
    http://storyworkspace.blogspot.com.tr *Blogger
    www.wattpad.com/user/better_than_better *Wattpad
  • quote:

bende araştırıyorum halen, izmir de nerelerde bulurum bunlardan

Petshop larda varmış hocam öyle dedilerdi

bende araştırıyorum halen, izmir de nerelerde bulurum bunlardan

Dostum ben izmirde kemeraltından almıştım ama petshoplarda da vardır tabi ki. Bu arada benimkinin gözleri kahverengiydi, kırmızılar raz ürkünç gelmişti bana.

@calibrane arkadaşımın

@betten fikir değiştirmek üzereyim.... bunların tüyleri daha yumusak gibi :D

@MeymunHusnu xhamster koy

Daha tombuldurlar daha tatlıdırlar. Benim de var gp. Türü Dutch tarzı. O yüzden adı Uçan Hollandalı "Flying Dutch" :) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani

Evde 3 senelik dişi muhabbet kuşum abazan ruhi var.çok tatlılarmış,kafes ile ne kadar isterler 50-70 en fazla verebilirim buda ayakçı abazan ruhi
     Hemstır almak istiyorum

Benim muhabbet kusu da erkek kizisma doneminde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yetişkin, 5 tanede yavru hamsterlara baktım. Eğer hayvanlara çok bağlanıyorsan alma, çok az ömürleri var 1-2 sene içinde ölüyorlar. Genellikle akşamları aktiflerdir, gündüzleri uyurlar. Haftada 1 kere talaşını temizlesen yeterli, suyunu ve yemi'nide 2 günde bir değiştirirsin.
    Birden fazla almayı düşünüyorsan suriye hamsteri alma, suriye hamsterlari yetişkin olduklarında kafesi paylaşamayabilirler. Kardeş suriye hamsterlar olsa bile birbirilerini öldürebilir. Bir den fazla almayı düşünüyorsan gonzales hamsteri almanı öneririm.
    Gonzales'ler biraz agreisf oluyor, sana hemen alışamayabilir. Suriye hamsterlari biraz daha cana yakın, 6 tane suriye hamsteri besledim hiç biri elimi ısırmamıştı . 1 tanede gonzales almıştım, onu hiç elime almaya cesaret edemedim hem küçük hemde suriyelilere göre baya bi saldırgandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 26 Mayıs 2015; 1:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Missery

2 yetişkin, 5 tanede yavru hamsterlara baktım. Eğer hayvanlara çok bağlanıyorsan alma, çok az ömürleri var 1-2 sene içinde ölüyorlar. Genellikle akşamları aktiflerdir, gündüzleri uyurlar. Haftada 1 kere talaşını temizlesen yeterli, suyunu ve yemi'nide 2 günde bir değiştirirsin.
    Birden fazla almayı düşünüyorsan suriye hamsteri alma, suriye hamsterlari yetişkin olduklarında kafesi paylaşamayabilirler. Kardeş suriye hamsterlar olsa bile birbirilerini öldürebilir. Bir den fazla almayı düşünüyorsan gonzales hamsteri almanı öneririm.
    Gonzales'ler biraz agreisf oluyor, sana hemen alışamayabilir. Suriye hamsterlari biraz daha cana yakın, 6 tane suriye hamsteri besledim hiç biri elimi ısırmamıştı . 1 tanede gonzales almıştım, onu hiç elime almaya cesaret edemedim hem küçük hemde suriyelilere göre baya bi saldırgandı.

10 tane gonzales beslemistim cok istirdilar serefsizler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.